Laddar

Samsung Galaxy S8/ S8+

Samsung Galaxy S8 är en högpresterande mobiltelefon. Med en Samsung Galaxy S8 får du avancerad kamerateknik och en fulländad upplevelse. Titta närmare på vårt stora utbud av Samsung Galaxy S8 idag och lägg en beställning!

Filtrera

2 artiklar

per sida
Fallande ordning

2 artiklar

per sida
Fallande ordning

Här kan du fynda en begagnad Samsung Galaxy S8 eller Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8 är speciellt anpassad för att kunna navigeras med enbart en hand. Det här är en mobiltelefon i världsklass som ger dig en unik upplevelse. Här kommer vi titta närmare på några Samsung S8 specs.

Tre fördelar med en begagnad Samsung Galaxy S8

  • Fantastisk skärm
  • Utmärkt kamera
  • Enkel att använda

Samsung S8 - en mobiltelefon i världsklass

Samsung har tagit mobiltelefonerna till en helt ny nivå, och Samsung Galaxy S8 är inget undantag. Samsung Galaxy S8 är utrustad med den speciella infinity-skärmen som Samsung presenterade för första gången i samband med att telefonen släpptes på marknaden. Infintiy-skärmen innebär att kanterna på telefonen i princip försvinner eftersom även de är täckta med skärmyta. Det får skärmen att kännas nästan oändlig.

Samsung Galaxy S8 / S8+ använder fingeravtrycksläsare och irisskanning. Välj enkelt den lösning som är mest bekväm för dig. Iris-skannern är upp till 200 gånger säkrare än fingeravtrycksläsaren som identifieringsmetod. Väljer du Samsung Galaxy S8 kan du alltså känna dig trygg med att dina dokument och personuppgifter är skyddade. Du är den enda som har tillgång till ditt digitala liv.

Denna mobiltelefon kom med världens första 10nm:s processor, vilket ger bättre batteritid än tidigare och gör att du kan dela skärmen samt göra två saker samtidigt. Minnet kan utökas och den klarar ett vattendjup på upp till 1,5 meter i 30 minuter.

Samsung Galaxy S8 / S8+ kommer med Bixby, din personliga assistent som förstår tal, text och skärmtryckningar. Med Samsung S8 får du Bixby på svenska. Tack vare Samsung Pay går det snabbt och enkelt att betala med din mobil istället för med dina betalkort. Samsung Pay finns förinstallerat i din Samsung S8 och det är enkelt att komma igång. Perfekt när du har glömt plånboken hemma och ändå behöver handla! Googles operativsystem Android i version 9 Pie blev tillgängligt för Samsung S8 i februari 2019.

Kamera av högsta kvalitet

Kameran tar blixtsnabbt skarpa och högupplösta bilder. Tack vare avancerad teknologi och en stor ljuskänslighet är det möjligt att föreviga dina bästa ögonblick, oavsett om det är dag eller kväll. Kameran fungerar alltså fint både i dagsljus och i dämpat ljus. Den har en snabb 12 MP-kamera som tar utmärkta bilder och en 8 MP-kamera för selfies med Smart Auto Focus. Man kan även sätta kameran i Pro Mode och justera ISO, slutartid, exponering, ton, fokus och WB. En läcker smartphone för dig som tycker om att fotografera.

Fler tekniska specifikationer angående Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 fungerar utmärkt tillsammans med Gear VR. VR är nu här för att stanna. Tekniken ger dig möjlighet att uppleva VR-film, spela VR-spel, presentera produkter på ett nytt eller livestreama olika evenemang.

Samsung Galaxy S8 har i ett flertal test visat sig vara en av de bästa telefonerna på marknaden. Samsung befinner sig i topp när det gäller telefontillverkare - tillsammans med Apple iPhone och Sony.

Det enklaste, snabbaste och bekvämaste sättet att ladda din Samsung Galaxy S8 är att använda Samsungs trådlösa laddare. Då slipper du krångel och trassel med sladdar. Självklart finns det helt vanliga trådbundna Samsung S8-laddare för dig som föredrar det.

Om du vill göra din Samsung Galaxy S8 personlig så finns det en uppsjö av mobilskal för Samsung S8. Du hittar allt från färgglada, mönstrade mobilskal till sobra, stilrena varianter. Skalet fungerar dessutom som ett skydd för telefonen så att den inte går sönder lika lätt om du tappar den. Letar du efter andra mobiltillbehör så hittar du även det hos oss på Blue City.

Stort utbud av Samsung S8

Blue City erbjuder Samsung S8 begagnad med garanti. Vi gör vårt bästa för att ha så många varianter och exemplar som möjligt på lager.

Vi är proffs på begagnad hemelektronik och inte minst begagnade Samsung S8. Våra experter granskar produkterna noggrant innan de läggs ut till försäljning. Våra tekniker kan reparera Samsungs produkter vilket gör att vi levererar felfria varor. Vi tar alltid ansvar för de reparationer och inställningar som utförs.

En Samsung Galaxy Smartphone behöver inte kosta så mycket om du köper en begagnad från Blue City. Om du letar efter en riktigt högkvalitativ mobiltelefon till ett lågt pris har du hittat rätt. Du kanske inte måste ha den absolut senaste modellen av Samsung Galaxy? I så fall hittar du ett stort utbud av mobiltelefoner som kan passa dig hos oss.

Fördelar med att köpa en begagnad Samsung S8

Vi är många som gillar hemelektronik. Det är en fascinerande hobby och en ständig källa till förkovran och underhållning. Samtidigt slängs det väldigt mycket elektronik. Apparater som skulle kunna användas går till spillo. Det vill vi på Blue City ändra på genom att göra det enkelt att köpa begagnad hemelektronik.

Miljömedvetna val blir allt viktigare i en värld där miljö- och klimatfrågor upplevs som akuta. Om alla bidrar genom att göra skillnad i sin vardag kan det få en stor positiv inverkan på miljön. Den skenande konsumtionen är en faktor som i hög grad bidrar till det allt sämre läget för miljön. Genom att handla begagnade produkter kan du vara med och bidra till en mer positiv utveckling.

Våra mobiler säljs olåsta så du kan själv välja operatör och alla våra produkter kommer med två års garanti. Blue City är experter på begagnad elektronik och vårt mål är att du som kund ska vara helt nöjd med ditt köp.

Köp en billig begagnad Samsung S8 redan idag

Blue City erbjuder bra begagnad elektronik för dig som vill köpa Samsung S8 begagnad. Vi erbjuder bland annat varianterna Samsung Galaxy S8 Plus och Samsung Galaxy S8 Edge. Hos oss kan du alltid känna dig trygg med ditt köp. Eftersom vi använder skickgradering vet du i förväg vad du kan förvänta dig av produkten. Det gör det lätt att välja exemplar, beroende på dina behov och din budget. Välj om du vill köpa en begagnad Samsung Galaxy S8 i perfekt skick, gott skick eller rimligt skick.

Genom att köpa begagnad elektronik sparar du inte bara pengar, du gör även ett bra miljöval. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment på Blue City. Dessutom levererar vi våra varor snabbt och till en låg fraktkostnad. Vår kompetenta personal svarar gärna på frågor om du undrar du något kring våra produkter eller din beställning.

Utforska utbudet och fynda en billig begagnad Samsung Galaxy S8 / S8+ med gott samvete!