Laddar

Samsung Galaxy S6/ S6 Edge/ S6 Edge+

Här kan du köpa en bra begagnad Samsung Galaxy S6, S6 Edge eller S6 Edge+.

Vi kan inte hitta produkter som matchar dessa kriterier.

Fynda en begagnad Samsung Galaxy S6 / S6 Edge / S6 Edge+

Ett bra val av smartphone för dig som inte behöver ha den allra senaste modellen.

Samsung har här övergivit plasten och använder mer exklusiva material som glas och metall. Baksidorna täcks av glas istället för plast och kanterna består av fasad aluminium. Både skärmen och bakstycket skyddas med skyddsglas som både motverkar repor och fallskador. Galaxy S6 modellerna känns mycket mer påkostade i handen jämfört med föregångaren. Men föredrar du en smartphone i plast så är den tidigare modellen S5 kanske något för dig.

Edge-varianten av Galaxy S6 har en skärm som sluttar ner över både vänster- och högerkanten och S6 Edge+ är den största mobilen av de tre i serien.

Samsung Galaxy modellerna är populära bland fotoälskare och kameran tar bra bilder under alla förhållanden även när det är lite mörkare. Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge och Galaxy S6 Edge+ har en alla en 16MP-kamera med optisk bildstabilisering och en främre kamera på 5MP.

Alla Blue Citys mobiler säljs olåsta utan abonnemang så du kan själv välja operatör.

Det ingår alltid 2 års garanti och du har 14 dagars ångerrätt om du mot förmodan inte skulle vara helt nöjd med ditt köp.

Vi är experter på begagnad elektronik och våra skickliga tekniker ser till att alla våra produkter är rensade på gammal data och redo att användas innan de går vidare till försäljning. Du kan välja om du vill köpa en begagnad Samsung Galaxy S6 i perfekt skick, gott skick eller rimligt skick. Vi använder skickgradering på alla våra produkter.

Eftersom vi säljer begagnad elektronik varierar vårt utbud men vi försöker alltid att ha ett brett och varierat sortiment på lager. Skulle just den produkt du söker inte finnas i vårt sortiment just idag så är chansen stor att den finns i butik snart igen, så håll utkik.

Välkommen till Blue City, utforska utbudet och fynda en billig Samsung Galaxy S6 modell här!