Laddar

Samsung Galaxy S5/ S5 Mini/ S5 Plus

Samsung Galaxy S5 serien är en prisvärd smartphone för dig som inte behöver ha det allra senaste modellen eller för dig som vill köpa en billig smartphone till barn.

Vi kan inte hitta produkter som matchar dessa kriterier.

Här kan du fynda en begagnad Samsung Galaxy S5 / S5 Mini / S5 Plus

Modellerna kommer med en "Super AMOLED"-skärm, som är ljusstarkare och har mer korrekta färger än föregångaren Galaxy S4. Den kommer med fingeravtrycksläsare och serien är damm- och vattentålig men designmässigt följer mobilen samma formspråk som tidigare modeller.

Den här serien av smartphones kommer med en 16 megapixel kamera och kan spela in video i 4K UHD. Den har snabbare autofokus män tidigare, HDR-stöd för foto och video, kontrollerbart skärpedjup samt ökat ljusinsläpp vilket gör att den tar bättre mörkerbilder än Galaxy S4. Den har en selfie-kamera på 2,1 megapixel.

Alla Blue City's mobiler säljs olåsta så du har friheten att själv välja operatör.

Det ingår alltid 2 års garanti när du köper begagnad elektronik hos Blue City och vi erbjuder ett brett och varierat sortiment. Finns den produkt du söker inte på lager just idag är chansen stor att den blir en del av vårt sortiment snart igen, så håll utkik.

Vi använder skickgradering på våra produkter, så du kan välja om du vill köpa en begagnad Samsung Galaxy S5 i perfekt skick, gott skick eller rimligt skick.

Genom att köpa en begagnad Samsung Galaxy S5 sparar du inte bara pengar, du gör även ett bra miljöval. Vi på Blue City anser att allt för mycket bra elektronik går till spillo i dagen samhälle och det vill vi ändra på. Vi är experter på begagnad elektronik och vårt mål är att du som kund ska vara helt nöjd med ditt köp. 

Utforska utbudet och fynda en billig Samsung Galaxy S5 /S5 Mini eller S5 Plus med gott samvete!