Laddar

Samsung Galaxy S10/ S10+/ S10e

Samsung Galaxy S10 är utrustad med en rad olika funktioner som underlättar din vardag. Det handlar om en modern och lättanvänd telefon som du kan använda både för nytta och nöje. Samsung Galaxy S10 är bland annat utrustad med fingeravtrycksläsare, trippla kameralinser, trådlös laddning och trådlös strömdelning. Köp en begagnad Samsung Galaxy S10 hos Blue City!

9 artiklar

per sida
Fallande ordning

9 artiklar

per sida
Fallande ordning

Med Samsung Galaxy S10 får du en välbyggd och robust telefon med hög prestanda. Med en skärm på 6,1 tum och Quad HD-teknik så kan du optimera din upplevelse oavsett om det handlar om att spela spel eller titta på film. Vi går igenom specifikationerna och egenskaperna hos Samsung Galaxy S10 mer i detalj här nedan.

Processor och minne

Samsung Galaxy S10 är utrustad 8 GB Ram-minne och en Exynos-processor med åtta kärnor. Lagringsutrymmet ligger på hela 128 GB, vilket gör att du rymmer riktigt mycket filmer, musik och appar. Dessutom kan du utöka lagringsminnet med ett microSD-kort på upp till 512 GB - som går att köpa till. Det medföljer alltså inte.

Alternativt kan du använda kortplatsen för att rymma ett extra simkort så att du exempelvis kan ha både ditt privata nummer och ditt jobbnummer kopplat till samma fysiska enhet. Det kan vara väldigt smidigt att slippa ha med sig två telefoner, exempelvis på arbetsplatsen.

Skärm i världsklass

Samsung Galaxy S10 har en stor Infinity-skärm där frontkameran endast tar upp minimalt med plats. Bildformatet är 19:9 och upplösningen ligger på 3040 x 1440 pixlar. De böjda kanterna får skärmen att kännas oändlig.

Eftersom den stora skärmen kräver ett lite annorlunda sätt att använda mobilen har Samsung skapat ett snabbt användargränssnitt med smarta funktioner som gör det enkelt att navigera över hela skärmen. En stor skärm är perfekt för dig som gillar att titta på film eller spela spel på din mobil. Du får en förhöjd upplevelsen och ser detaljerna bättre.

Trippelkamera

Samsung Galaxy S10 har en trippelkamera som du kan ta riktigt fina och bra foton med. Galaxy S10 har nämligen hela tre kameralinser på baksidan, vilket ger dig möjligheter som du annars bara får med en systemkamera. Du får en kamera med 12 megapixlar, en med 12 megapixlar och vidvinkel-teknik samt autofokus och dessutom en kamera med 16 megapixlar och ultravidvinkel.

Bländaren anpassar sig efter det omgivande ljuset vilket gör att du även kan ta bra bilder när det är riktigt mörkt i rummet. Du har möjlighet att experimentera med vart fokus i bilden ska ligga. På det sättet kan du lyfta fram något i bilden genom att ge det extra skärpa och låta det omgivande vara mer suddigt.

Föredrar du att filma så kan du göra det med upp till 60 bilder per sekund i 4K. Det ger dig högupplösta och skarpa filmer även när du filmar sådant som rör sig snabbt. Samsung Galaxy S10 kombinerar stabilisering med hjälp av mjukvara med optisk bildstabilisering, vilket ger dig stadiga och samtidigt mjuka filmer.

Samsung Galaxy S10 är alltså en utmärkt mobiltelefon för dig som gillar att fotografera. Oavsett om det handlar om att ta vackra naturbilder eller att fota dina nära och kära klarar Galaxy S10 jobbet elegant. Tack vare den avancerade tekniken och de många möjligheterna till egna inställningar kan du ta proffsiga bilder.

Kraftfullt batteri

Samsung Galaxy S10 är utrustad med ett kraftfullt batteri som ger dig lång batteritid. Trots att S10 är lättare och tunnare än föregångarna har den bättre kapacitet när det gäller batteriet. Dessutom har Galaxy S10 intelligenta funktioner som känner av hur du använder din telefon och optimerar strömförbrukningen. Till exempel kan telefonen stänga ner appar som du sällan använder, så att de inte ligger kvar i bakgrunden och drar ström helt i onödan.

Du kan snabbladda din Galaxy S10 med USB-C eller ladda trådlöst. Dessutom kan du dela med dig av ström till andra enheter. På det sättet kan du ladda någon av dina andra enheter eller en kompis enhet. Överföringen sker trådlöst via WPC Qi.

En mobiltelefon med lång batteritid blir både roligare och mer praktisk att använda. Du slipper hålla på att ladda telefonen stup i kvarten och du behöver inte alltid ha med dig en laddare vart än du åker.

En tålig smartphone

Samsung Galaxy S10 är både vattentät och håller damm ute. Det gör att du kan använda din telefon oavsett väder. S10 är klassad enligt IP68, vilket innebär att den tål att doppas ner i vatten vid ett djup på 1,5 meter i upp till en halvtimme. Därför kan du ta undervattensbilder, använda telefonen när det regnar eller på stranden utan att vara rädd för att den ska gå sönder.

Samsung Galaxy S10 är alltså gjord för att tåla både det ena och andra. Det gör att du inte behöver dra dig

Betala med Samsung Pay

I appen Samsung Pay som finns förinstallerad i S10 kan du lägga till upp till 10 olika kreditkort. Dessutom kan du lägga till medlemskort eller rabattkort. Du auktoriserar dina köp med ett enkelt fingeravtryck på skärmen. Eftersom Samsung Pay är kompatibel med de flesta betalningsterminaler kan du lämna plånboken hemma nästa gång det är dags för en shoppingrunda.

S10e och S10+

En begagnad Samsung Galaxy S10e skiljer sig från S10 på ett antal punkter. Till exempel är den något mindre, har en platt skärm, en kapacitiv fingeravtrycksläsare på sidan av telefonen, saknar telefoto och har en något lägre batterikapacitet.

En begagnad Samsung Galaxy S10+ har en 6,4 tum stor skärm, en Edge-display, en RgB-djupkamera och en batterikapacitet som är bättre än den hos S10. Om du  väljer en beg Samsung Galaxy S10, en beg Samsung Galaxy S10+ eller en beg Samsung Galaxy S10e beror helt på dina behov och din budget. Oavsett vilken du väljer får du en riktigt högkvalitativ och välpresterande telefon.

Tillbehör till Samsung Galaxy S10

För att optimera användningen av din Galaxy S10 är det en bra idé att köpa till en del tillbehör. Dessa hittar du till bra priser hos oss på Blue City. Vi erbjuder bland annat begagnade högtalare, hörlurar och laddare. Köp gärna några olika laddare för att kunna vara flexibel och enkelt kunna ladda din telefon var du än befinner dig. Det kan vara bra att ha ett par laddare i hemmet och gärna en i bilen.

Hörlurar är perfekt för dig som vill njuta av film eller musik när du befinner dig på resa. Titta gärna närmare på modeller med brusreducerande funktion. Då slipper du höra bullret från flygplanet, bussen eller tåget när du är ute och reser.

Med en eller flera Bluetooth-högtalare i hemmet kan du omvandla din telefon till en riktig musikmaskin. Med appar som Spotify eller Google Play Music har du möjlighet att snabbt och lätt sätta igång din favoritmusik. Bluetooth-anslutningen är trådlös och smidig, samtidigt som den ger bra ljudkvalitet.

Samsung eller iPhone?

Att välja mellan exempelvis Samsung eller iPhone kan vara ett svårt val. Både Samsung och Apple bygger robusta och rejäla telefoner som presterar väl. Den stora skillnaden är operativsystemet. Väljer du Samsung får du en telefon med Googles operativsystem Android. Väljer du iPhone får du iOS som är Apples eget operativsystem. Android erbjuder möjligtvis lite fler inställningsmöjligheter och funktioner som gör att du kan anpassa telefonen mer exakt efter dina behov.

Å andra sidan upplever många att iOS är mer intuitivt och enkelt att använda. Utbudet av appar är enormt både till Android och iOS så där skiljer sig inte operativsystemen särskilt mycket. Det händer då och då att någon app blir tillgänglig för iOS i första hand och kommer senare till Android, men det verkar bli allt ovanligare. Så till syvende och sist är det en mycket en fråga om vana och personlig smak vilket operativsystem du föredrar.

Köp en beg Samsung Galaxy S10 hos Blue City

Det finns många fördelar med att handla begagnad hemelektronik hos Blue City. Vi erbjuder ett stort sortiment med bland annat mobiltelefon, datorer och tillbehör. Alla våra produkter testas noggrant innan de går till försäljning. Dessutom skickgraderas dem så att du vet vilket skick produkterna är i, innan du beställer. På det sättet kan du välja rätt produkt utifrån dina behov och din budget.

Att handla begagnad hemelektronik innebär att du gör en insats för miljön. Allt för mycket fungerande hemelektronik slängs idag, och det vill vi på Blue City ändra på. Genom att göra det enkelt och fördelaktigt att handla begagnad hemelektronik på nätet vill vi vara med och skapa ett mer hållbart samhälle. Att handla begagnat är dessutom bra för din privatekonomi. Du kan få riktigt bra och högkvalitativa produkter till en betydligt lägre kostnad än om du hade köpt produkten ny.

Vi erbjuder snabba leveranser, låga fraktkostnader och en kundtjänst som gärna svarar på dina frågor. Hör av dig till oss om du undrar något om våra produkter eller din beställning. Titta igenom vårt utbud och beställ en begagnad Samsung Galaxy S10 från Blue City idag.