Laddar

Samsung Galaxy Note 9

Här kan du köpa en billig begagnad Samsung Galaxy Note 9.

3 artiklar

per sida
Fallande ordning
 1. Samsung Galaxy Note 9 128GB Ocean Blue
  Samsung Galaxy Note 9 128GB Ocean Blue
  4 369,05 kr - 5 556,55 kr
 2. Samsung Galaxy Note 9 128GB Midnight Black
  Samsung Galaxy Note 9 128GB Midnight Black
  4 369,05 kr - 5 556,55 kr
 3. Samsung Galaxy Note 9 512GB Svart
  Samsung Galaxy Note 9 512GB Svart
  5 699,05 kr

3 artiklar

per sida
Fallande ordning

Fynda en begagnad Samsung Galaxy Note 9 hos Blue City

Samsung Galaxy Note 9 är en kraftfull smartphone.

Du kan välja om du vill köpa en begagnad Samsung Galaxy Note 9 i perfekt skick, gott skick eller rimligt skick då vi skickgraderar alla produkter. Blue City Erbjuder alltid 2 års garanti så du kan känna dig trygg i ditt köp. 

Samsung Galaxy Note 9 har stor batterikapacitet och snabbladdning. Den har Infinity Display och kommer med en S Pen som har Bluetooth-teknik som låter dig trycka på en knapp för att ta kontroll över din kamera, presentationer och appar utan att röra telefonen.

Den kommer med 128 GB eller 512 GB inbyggt lagringsutrymme – som dessutom kan utökas med ytterligare 512GB genom ett externt microSD-kort . Den har även AI-baserad prestandajusterare och ett kylsystem som gör att den fungerar fint för dig som gillar gaming.

Samsung Galaxy Note 9 har samma prisbelönta kamera som Galaxy S9. Den har en dubbel 12MP kamera med 2x optisk zoom. Kameran har även Super Slow-mo i 960 bilder/s och AR Emoji. Galaxy Note9 identifierar det du tittar på och ändrar inställningar automatiskt för bättre bilder. Den tar bra bilder även i lågt ljus.

Du kan ansluta din Samsung Galaxy Note 9 till en större skärm med kabel och använda den som en dator med Samsung DeX. Perfekt för dig som vill använda din smartphone för presentationer i arbetet.

Köp en billig Samsung Galaxy Note 9 med gott samvete

När du köper begagnad elektronik sparar du inte bara pengar, du gör även ett bra miljöval. Vi anser att allt för mycket bra elektronik går till spillo i dagens samhälle och det vill vi på Blue City ändra på. Spara pengar och köp en begagnad Samsung Galaxy Note 9 med garanti.

Det ingår alltid 14 dagars öppet köp om du mot förmodan inte vara helt nöjd med din vara.

Tänk på att vi har ett begränsat antal av varje produkt, skulle den modell du söker inte finnas på lager är chansen stor att vi har den i vårt sortiment snart igen. Vi försöker alltid ha ett brett utbud för våra kunder.

Välkommen till Blue City!