Laddar

Begagnad iPhone Xs | Xs Max | Xr

Här kan du köpa en begagnad iPhone XS, iPhone XS Max, eller iPhone XR. Detta är några av Apples nyaste iPhones som alla har den design som introducerades med föregångaren iPhone X. En begagnad iPhone XS är perfekt för dig som vill ha det senaste till ett förmånligt pris. Titta igenom vårt utbud av iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR idag och lägg en beställning till oss!

1 vara

per sida
Fallande ordning

1 vara

per sida
Fallande ordning

Alla iPhones på Blue City säljs skickgraderade så du kan välja om du vill köpa en iPhone XS i perfekt skick, gott skick eller rimligt skick. Hos Blue City ingår alltid 2 års garanti och 14 dagars ångerrätt.

iPhone XS har samma design och storlek som iPhone X, 5,8 tum. Den har en ny kameramodul med två nya kameror. Den bakre kameran har 12MP och den främre 7MP. Kameran tar bättre mörkerbilder och man kan göra mer porträttjusteringar än tidigare.

En nyhet är "Depth Control" som låter dig välja skärpedjup för snygga porträttbilder med suddig bakgrund (TrueDepth). Det finns även flera möjligheter till ljussättning. iPhone XS är utrustad med Retina OLED full display.

Tre fördelar med iPhone XS | XS Max | XR

  • Ny teknik och störlek
  • Hög prestanda
  • Fantastisk kamera

Köp en begagnad iPhone XS / XS Max / XR

Här följer några intressanta iPhone XS specs. iPhone XS kommer med ett nytt chip-set, Apple A12 Bionic som är snabbare och mer energieffektivt än föregångaren. En stor nyhet är stöd för dubbla SIM, men det andra SIM-kortet är inte ett fysiskt SIM-kort utan ett eSIM (även kallat iPhone XS dual sim). En iPhone XS ska vara vattentät ner till två meter i 30 minuter (IP67). Det gör att du slipper vara rädd för att den ska gå sönder om den utsätts för väta. iPhone XS kan laddas trådlöst.

Här kan man även köpa en begagnad iPhone XS Max som är den större varianten av denna smartphone, iPhone XS Max har en 6,5 tums skärm med en upplösning på 2688 x 1242. Den höga upplösningen gör att du ser detaljer i bilder och film med större skärpa. Perfekt för dig som använder din telefon för att titta på bilder och film.

Den tredje modellen heter iPhone XR och kan beskrivas som en kombination mellan iPhone XS och iPhone 8. Den har en 6,1 tum LCD-skärm med en upplösning på 1 792 x 828, lite lägre än de andra modellerna. Den kommer med en 12 MP kamera. iPhone XR har mycket gemensamt med iPhone XS. Den har samma chip-set och FaceID-system men iPhone XR erbjuder lite fler färger.

Vilken modell är rätt för dig?

Fundera gärna på vilken typ av iPhone du skulle ha mest nytta och glädje av innan du gör ditt val. Exempelvis är det viktigt att tänka igenom hur stor skärm du vill ha. Med en stor skärm blir det en bättre upplevelse när du ska titta på bilder och film eller spela spel i telefonen. Om du tror att du kommer att använda din telefon till det i hög utsträckning, så bör du nog välja en iPhone XS Max. Dessutom har en stor telefon den fördelen att du minskar risken att tappa bort den.

Å andra sidan kan det vara lite bökigare att rymma telefonen i fickan. Vill du ha en mindre och smidigare telefon som är enkel att ta med sig överallt, så bör du kanske titta närmare på iPhone XS eller iPhone XR. För somliga är det viktigt att rymma telefonen i fickan utan att den tar för mycket plats. Nackdelen kan vara att det är något större risk att tappa bort sin telefon.

En högkvalitativ kamera

En annan viktig faktor som du bör väga in är hur bra kamera du vill ha. En förstklassig kamera får du betala lite mer för, men det kan det absolut vara värt om du tänker använda telefonen för att fota och filma. Kanske har du barn eller barnbarn som du ofta fotar och filmar? Det kan bli fantastiskt fina minnen som kommer att vara oerhört värdefulla att plocka fram om några år. Då är det extra roligt om bilderna och filmerna håller hög kvalitet.

Hur mycket minne behöver du?

Beroende på hur mycket minne du vill ha kan du exempelvis välja mellan iPhone XS 256gb, iPhone XS 64gb, iPhone XS max 256gb eller iPhone XS max 512gb. Ju mer minne desto mer kan du spara i din telefon. Det kan handla om nedladdade filmer, musik, bilder och appar. Att rymma mycket i sin telefon underlättar den dagliga användningen, eftersom du slipper tänka på att rensa telefonen lika ofta. Du får dock betala lite extra för att få en modell med mer lagringsutrymme.

Om du läser iPhone XR-test eller iPhone XS-test så kommer du märka att telefonerna har fått riktigt goda betyg, både från expertanvändare och från vanliga användare. Apple har återigen producerat en telefon som lovar vad den håller.

iPhone, Samsung eller Sony?

Funderar du på om du ska välja en iPhone, en Samsung eller Sony? Du kanske funderar på iPhone XS vs Galaxy S10? Den stora skillnaden mellan dessa telefoner är operativsystemet. iPhone är utrustad med Apples iOS som är ett lättanvänt och användarvänligt gränssnitt. Du kan inte göra massor av personliga inställningar, men du kommer snabbt och lätt igång med det du vill göra.

Samsungs och Sonys telefoner har istället Googles operativsystem Android som grund. Android erbjuder massor av möjligheter till avancerade och personliga inställningar. Å andra sidan kan det upplevas lite krångligare att använda Android. Så vad du väljer har i hög grad med tycke och smak att göra. Kom också ihåg att Apples produkter är kända för att hålla extra hög kvalitet och vara tåliga. Apple har alltid haft som inriktning att tillverka produkter av hög kvalitet.

Tillbehör till iPhone XS, XS Max och XR

Med bra tillbehör till din iPhone kan du få ut så mycket som möjligt av telefonen - både när det gäller nytta och glädje. Hos Blue City kan du bland annat köpa iPhone XS Max-tillbehör. Vi rekommenderar att du tittar närmare i vår sektion med begagnade Apple-tillbehör.

Där hittar du bland annat en rad olika hörlurar till din telefon. Perfekt för dig som vill lyssna på podcasts, musik eller titta på film med din iPhone. Du kan välja mellan in ear, on ear eller over ear. Dessutom har du möjlighet att köpa hörlurar med brusreducerande funktion. Med dessa kan du åka tåg, buss eller till och med flygplan utan att störas av det omgivande bullret.

Vi erbjuder även olika typer av laddare. Kom ihåg att du med din iPhone XS även har möjlighet att ladda din telefon trådlöst. En smidig funktion som verkligen underlättar i vardagen. Var noga med att välja en laddare som är kompatibel med den iPhone-modell du har valt.

Till sist vill vi tipsa om att köpa ett snyggt och bra mobilskal. Då gör du din telefon mer personlig och får dessutom ett bra skydd mot stötar. Det finns massor av olika mobilskal att välja bland, allt från stilrena och enkla till färgglada och mönstrade.

Dessutom finns det skal och skydd med olika typer av funktionalitet. Till exempel kan du välja ett skydd där du även kan förvara dina kreditkort. En smidig lösning som gör att du inte alltid måste ha med dig både telefon och plånbok. Vill du ha något mer avskalat och diskret ska du kanske välja en tunn skyddsfilm som appliceras på telefonens skärm. Du får ett utmärkt skydd samtidigt som du i stort sett behåller telefonens ursprungliga utseende. Vi säljer bland annat iPhone XS-skärmskydd.

Letar du efter en telefon som är elegant och stilig även utan mobilskal bör du titta närmare på den guldfärgade iPhone XS Gold. Med det vackra guldiga utseendet passar iPhone XS Gold perfekt till dig som vill ha en mobil med lite lyxigare känsla.

Gör ett bra miljöval

Vill du köpa en nyare begagnad modell av iPhone till ett bra pris har du hittat rätt. Dessa smartphones erbjuder allt det senaste från Apple. Hos Blue City finner du ett brett och varierande sortiment och vi får ständigt in nya produkter.

Vi anser att alltför mycket bra elektronik går till spillo i dagens samhälle och det vill vi ändra på. Faktum är att många byter ut sina telefoner och datorer efter bara ett par år - trots att de fungerar alldeles utmärkt. Samtidigt finns det en stor efterfrågan på begagnad hemelektronik bland de som inte måste ha den absolut senaste modellen. Genom att köpa begagnad elektronik sparar du inte bara pengar, du gör även ett bra miljöval. Du bidrar till en mer hållbar framtid där konsumtionen inte blir en belastning för miljön.

Tack vare att vi säljer begagnade produkter kan vi hålla nere priserna rejält. Vi gör vad vi kan för att ha så nöjda kunder som möjligt. Därför arbetar vi ständigt med att förbättra våra rutiner och processer. Du är varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst om du har några frågor om vårt sortiment eller din beställning.

Köp en begagnad iPhone XS, XS Max eller XR hos Blue City idag

När du handlar hos Blue City kan du känna dig trygg. Din beställning tas om hand av vår professionella personal. Vi erbjuder snabba leveranser och låga fraktkostnader. Fördelarna med att handla hos Blue City är med andra ord många!

Intresserad av att köpa köpa iPhone XR, XS eller XS Max? Marknadens bästa pris på iPhone XS, XS Max och XR hittar du hos oss. Utforska utbudet och fynda en billig iPhone XS, iPhone XS Max eller iPhone XR med gott samvete!