Laddar

Begagnad iPhone X

Här kan du köpa en begagnad iPhone X, Apples toppmodell från 2017. Det är en av de absolut bästa produkter Apple har släppt ifrån sig under senare år. Den har hög prestanda för apps och spel. Skärmen tar upp nästan hela framsidan så skärmen känns stor men modellen har inte samma stora format som iPhone 8 Plus. Lär dig mer om iPhone X och beställ den från Blue City!

3 artiklar

per sida
Fallande ordning

3 artiklar

per sida
Fallande ordning

iPhone X kommer med rundade kanter, fantastisk skärpa, färgrikedom och ljusstyrka. Man sveper upp istället för att trycka på hemknappen och mobilen kommer med Face ID och en riktigt bra kamera samt trådlös laddning. Det här är mobilen för dig som vill ha den allra senaste tekniken.

Apple är kända för att tillverkade användarvänliga telefoner med snygg design. Dessutom är telefonerna robusta och tillverkade med omsorg för att hålla riktigt länge. Så köper du en telefon från Apple kan du känna dig trygg med att du gjort ett riktigt bra val.

Tre fördelar med en beg iPhone X

 • Hög prestanda
 • Fantastisk skärm
 • Trådlös laddning

Här följer några tekniska specifikationer för iPhone X:

 • Releasedatum: hösten 2017
 • Processor: 2,4 GHz hexa-core
 • Plattform: Apple A11 Bionic
 • RAM-minne: 3 GB
 • Skärmstorlek: 5,8 tum
 • Skärmtyp: OLED
 • Upplösning: 1125x2436 pixlar
 • Kamera: 12 Megapixlar
 • Vikt: 174 gram
 • Mått: 143,6 mm x 70,9 mm x 7,7 mm

Apple har alltid gjort nyskapande och originella telefoner. iPhone X är inget undantag. Det handlar om en telefon där skärmen tar mycket plats och som svarar på din röst, ett ögonkast eller ett tryck. Det här är framtidens telefon!

iPhone X är utrustad med en Super Retina-skärm som täcker hela framtiden. Den är på 5,8 tum och är en riktig fröjd för ögat. Tack vare ny teknik kan du njuta av enastående färger, äkta svarta nyanser, kontrast på 1 000 000:1 och hög ljusstyrka.

Trots det trånga utrymmet rymmer iPhone X avancerad teknik, vilket bland annat innebär högteknologiska kameror och sensorer som möjliggör Face ID-tekniken. iPhone X är utrustad med ett starkt glas - både på fram- och baksidan - vilket gör den riktigt hållbar. Även det rostfria stålet håller hög kvalitet.

Tål damm och vatten

Om du brukar använda din telefon ute i naturen är det en stor fördel om den är robust och tålig. iPhone X tål såväl vatten som damm. Det gör att du kan använda den var som helst utan att behöva vara orolig för att det ska komma in smuts i den så att den blir förstörd.

iPhone X uppfyller kraven för klass IP67 i enlighet med IEC-standard 60529. Det innebär att den tål ett maxdjup under vatten på 1 meter, i upp till 30 minuter. Du behöver alltså inte vara orolig om du en kort stund skulle tappa din iPhone X i exempelvis badkaret.

Face ID

Med Face ID är det möjligt att autentisera och låsa upp mobilen med hjälp av ansiktsigenkänning. Med andra ord kan du använda ditt ansikte som “lösenord”. Det är lika säkert som Touch ID. Face ID går snabbt och lätt att ställa in och funktionen är möjlig tack vare den inbyggda TrueDepth-kameran. Kameran analyserar och projicerar mer än 30 000 osynliga punkter och skapar på det sättet en exakt digital modell av ansiktet.

Ta fina bilder med din iPhone X-kamera

Med de avancerade och högteknologiska kamerorna är det möjligt att ta fina selfies med förgrundsskärpa eller skapa oskärpa i bakgrunden för att ge bilderna en konstnärlig känsla. Med den nya funktionen “porträttljus” är det möjligt att i porträttläget skapa otroliga ljuseffekter. Kameran erbjuder porträttljus med fem olika effekter: Naturligt, Studio, Scenljus, Kontur och Scenljus mono.

Tack vare snabbare och större sensorer på hela 12 megapixlar, djupare pixlar och ett nytt färgfilter är det möjligt att ta professionella foton. Båda kamerorna på baksidan är utrustade med optisk bildstabilisering och mycket snabba objektiv som gör att du kan ta bra bilder även i svagare ljus inomhus.

Tack vare teleobjektiv och vidvinkel, optisk zoom och 10x digital zoom är det möjligt att skapa fina effekter och experimentera med olika perspektiv. Dessutom kan du filma i slowmotion i 1080p med 120 eller 240 bilder per sekund.

Hög prestanda

Det kraftfulla och smarta A11 Bionic-chippet ger dig all prestanda du behöver för att kunna spela avancerade spel eller växla snabbt mellan olika appar. Systemet kan utföra upp till 600 miljarder operationer per sekund.

De fyra effektivitetskärnorna är upp till 70 % snabbare än A10 Fusion. Grafikprocessorn är designad av Apple och har tre kärnor. Du kan dessutom njuta av riktigt lång batteritid - tack vare ett högteknologiskt batteri.

Trådlös laddning

Tycker du det är jobbigt att krångla med sladdar som trasslar ihop sig eller kommer bort? Då kan trådlös laddning vara något för dig. Det är oerhört smidigt att ha en fast station i hemmet där du alltid laddar din telefon. Laddningsstationen är alltid inkopplad till eluttaget vilket gör att du bara behöver placera telefonen i laddningsstationen för att ladda den.

Dessutom har du möjlighet att ladda din iPhone X trådlöst på laddningsplattor och i laddningsstationer på kaféer, hotell och flygplatser runt om i världen.

Tillbehör till din beg iPhone X

Kom ihåg att köpa till bra och användbara tillbehör till din iPhone X. Hos oss på Blue City hittar du bland annat begagnade hörlurar, högtalare, mobilskal och laddare. Med snygga och smidiga Bluetooth-högtalare i hemmet blir det enkelt och njutbart att lyssna på musik via din iPhone X.

Om du föredrar att lyssna på musik ifred eller när du befinner dig på resa kan du välja ett par Bluetooth-hörlurar. Titta gärna närmare på ett par med brusreducerande funktion - då slipper du höra bullret från tåget eller flygplanet. Föredrar du lite enklare hörlurar kan du välja Apples earpods. Med ett fint mobilskal till din iPhone X gör du den mer personlig och skyddar den samtidigt mot repor och skador.

Lyssna på musik och podcasts

Din iPhone X kan bli ett riktigt mediacenter! Tack vare appar som Spotify, Apple Music, ITunes, Podkicker och många fler har du tillgång till all underhållning du kan önska dig. Här finns dessutom appar som ViaPlay, Netflix och HBO för dig som gillar film. Koppla upp din iPhone X till ditt wifi hemma och streama film eller musik i hög kvalitet.

Betala med din telefon

Tack vare Apple Pay och Face ID kan du betala med iPhone X i appar, fysiska butiker och på nätet. Visst har det hänt dig också att du glömt plånboken hemma och att du upptäckt det först när du befinner dig i kassan i affären? Då kan det vara skönt att kunna betala med din iPhone X istället. Aktivera Apple Pay och Face ID så är du snart igång!

Fler och fler butiker skapar stöd för att betala med telefonen och kanske är det framtidens sätt att betala på. För varför ska vi ha massor av fysiska kreditkort med oss till affären när det går lika bra att betala med telefonen? Det underlättar verkligen att bara behöva ha med sig telefonen och inte behöva tänka på något ytterligare för att kunna betala.

Köp en begagnad Apple iPhone X från Blue City idag

Vi på Blue City är experter på begagnad elektronik och våra duktiga tekniker granskar noggrant alla produkter innan försäljning. Om nödvändigt utför vi ersättnings- och reparationsarbeten så att telefonen ser lika bra ut som vore den ny från fabriken. Vi erbjuder låga priser - vilket betyder att du inte behöver vänta på en rea för att köpa en begagnad iPhone X utan abonnemang till bästa pris.

Olåsta mobiler utan abonnemang

Alla våra mobiler säljs olåsta utan abonnemang så du kan själv välja vilken operatör du vill använda. Din begagnade iPhone X och iPhone XS/XR kommer med 2 års garanti vilket innebär att i 2 år från fakturadatum ska produkten i allt väsentligt fungera i enlighet med vår produktbeskrivning och att produkten är fri från materialfel vid leverans.

Skickgraderade produkter

Hos oss kan du fynda en begagnad iPhone X i perfekt skick. Vi använder en skickgradering på alla våra produkter, så du vet exakt vilket skick produkten säljs i. Du som kund kan känna dig trygg när du köper produkter från oss på Blue City, vi gör alltid vårt bästa för att du ska bli helt nöjd med din produkt. Skulle du mot förmodan ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt.

Vi anser att alltför mycket bra elektronik går till spillo idag och det vill vi ändra på. När du köper begagnade produkter sparar du inte bara pengar, du gör även ett bra miljöval. Vi lyssnar på våra kunders önskemål och utvecklar hela tiden vår verksamhet för att möta kundernas behov.

Vi erbjuder snabba leveranser och låga fraktkostnader. Hos Blue City kan du alltid spara pengar. Utforska vårt utbud och köp en billig iPhone X från Blue City!