Laddar

Begagnad iPhone X

Här kan du köpa en begagnad iPhone X, Apples senaste toppmodell från 2017. Det är en av de absolut bästa produkter Apple har släppt ifrån sig under senare år.

4 artiklar

per sida
Fallande ordning
 1. Apple iPhone X 64GB Space Grey
  Apple iPhone X 64GB Space Grey
  4 701,55 kr - 5 224,05 kr
 2. Apple iPhone X 64GB Silver
  Apple iPhone X 64GB Silver
  4 701,55 kr - 5 224,05 kr
 3. Apple iPhone X 256GB Space Grey
  Apple iPhone X 256GB Space Grey
  5 224,05 kr - 5 841,55 kr
 4. Apple iPhone X 256GB Silver
  Apple iPhone X 256GB Silver
  5 224,05 kr - 5 841,55 kr

4 artiklar

per sida
Fallande ordning

Fynda en begagnad iPhone X

Den har hög prestanda för appar och spel. Skärmen tar upp nästan hela framsidan så skärmen känns stor men modellen har inte samma stora format som iPhone 8 Plus. Den kommer med rundade kanter, fantastisk skärpa, färgrikedom och ljusstyrka. Man sveper upp istället för att trycka på hem knappen och mobilen kommer med Face ID och en fantastisk kamera. Trådlös laddning. Mobilen för dig som vill ha den allra senaste tekniken.

Vi i Blue City är experter på begagnad elektronik och våra duktiga tekniker granskar noggrant alla produkter innan försäljning. Om nödvändigt utför vi ersättnings- och reparationsarbeten så att telefonen ser lika bra ut som ny från fabriken.

Alla våra mobiler säljs olåsta utan abonnemang så du kan själv välja vilken operatör du vill använda.

Din begagnade iPhone X och iPhone XS/XR kommer med 2 års garanti vilket innebär att i 2 år från fakturadatum ska produkten i allt väsentligt fungera i enlighet med vår produktbeskrivning och att produkten är fri från materialfel vid leverans.

Hos oss kan du fynda en begagnad iPhone X i perfekt skick. Vi använder en skickgradering på alla våra produkter, så du vet exakt vilket skick produkten säljs i.

Du som kund kan känna dig trygg när du köper produkter från oss på Blue City, vi gör alltid vårt bästa för att du ska bli helt nöjd med din produkt. Skulle du mot förmodan ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt.

Vi anser att allt för mycket bra elektronik går till spillo idag och det vill vi ändra på. När du köper begagnade produkter sparar du inte bara pengar, du gör även ett bra miljöval.

Hos Blue City kan du alltid spara pengar. Utforska vårt utbud och köp en billig iPhone X här!