Laddar

Begagnad iPhone SE

Apple har alltid varit duktiga på att lyssna på sina kunders önskemål och behov. Efter lanseringen av iPhone 6 och 6S stod det klart att vissa kunder saknade den mindre designen som iPhone 5 och 5S hade. Därför lanserades produkten iPhone SE. En mindre variant till formatet men med funktionerna och möjligheterna som finns hos en iPhone 6 eller 6S. Lär dig mer och beställ en iPhone SE hos Blue City idag!

Vi kan inte hitta produkter som matchar dessa kriterier.

iPhone SE är för dig som vill ha en smartphone i ett mindre format med hög prestanda till ett billigt pris. iPhone SE presenterades första gången den 21:a mars, år 2016 på Apples huvudkontor. iPhone SE använder samma design som iPhone 5S, det vill säga med en mindre skärm än såväl iPhone 6S som 6S Plus.

iPhone SE har samma processor och en likadan kamera som iPhone 6S. iPhone SE kostar något mindre än vad som brukar vara standard när det gäller Apples iPhone. SE betyder “Special Edition” - eller “Specialutgåva”.

Black Friday-uppdatering.

Kom ihåg de många fördelarna med Black Friday 2020. Se hur du kan spara mycket på begagnad elektronik till Black Friday och Cyber Monday.

Tre fördelar med en beg Apple iPhone SE

  • Litet format
  • Hög prestanda
  • Lågt pris

Litet format och hög prestanda

Apple är kända för att tillverka högkvalitativa produkter som är gjorda för att hålla länge. iPhone SE är inget undantag. iPhone SE är liten till formatet men levererar stort. Med samma prestanda som iPhone 6S och en kamera som imponerar med 12 megapixlar är det möjligt att ta riktigt bra bilder.

Dessutom kan du göra säkra betalningar eller låsa upp telefonen med hjälp av Touch ID, direkt via hemknappen. iPhone SE är utrustad med ett hörlursuttag, vilket börjar vara ovanligt nuförtiden.

Tekniska specifikationer

Här följer några tekniska specifikationer när det gäller iPhone SE: 2 GB RAM-minne, 1,86 Ghz-processor, en 4,0-tums LCD-skärm och en batterikapacitet på 1642 mAh. iPhone SE passar utmärkt till dig som vill ha en lite mindre telefon, men som samtidigt inte vill tumma på prestandan. Tack vare A9-chippet kan du vara trygg med att telefonen klarar det du behöver den till.

Imponerande kamera

Tack vare den imponerande iSight-kameran kan du ta fina bilder eller filma i 4K-upplösning, med upp till 30 bilder per sekund. Du lagrar enkelt dina filmer och bilder i iCloud och kan komma åt dem från alla dina andra enheter - samtidigt sparar du på utrymmet i din telefon. iPhone SE är dessutom utrustad med alla de andra funktionerna som du kan förvänta dig när du köper en iPhone: Apple Pay, Siri, AirDrop, spegling via AirPlay och mycket, mycket mer.

Tillbehör till iPhone SE

Kom ihåg att köpa till de tillbehör du behöver till din iPhone SE. Det kan handla om exempelvis högtalare, hörlurar, laddare eller mobilskal. Med ett par läckra Bluetooth-högtalare kan du enkelt lyssna på musik i ditt hem med din iPhone SE. Använd appar som Spotify eller Apple Music.

Gillar du att lyssna på musik när du reser är det ett bra alternativ med ett par brusreducerande hörlurar. Då slipper du störas av buller från tåget, bussen eller flygplanet. Det finns en rad olika varianter att välja mellan och du väljer själv om du vill ansluta dina hörlurar med sladd eller med Bluetooth.

En stor fördel med att välja Bluetooth-baserade hörlurar är att du slipper trassla och krångla med sladdar. När du är ute och reser vill du förmodligen göra det så bekvämt och enkelt för dig som möjligt.

När det gäller mobilskal är det bra att välja några olika varianter - så kan du matcha din smartphone med outfiten för dagen. Dessutom är det roligt och personligt att ha några olika mobilskal att välja bland. Ditt mobilskal skyddar också din telefon från skador och repor om du skulle tappa den - vilket är lätt hänt.

Vilken modell passar just dig?

Fundera gärna på vilken typ av mobiltelefon som passar dina behov bäst, innan du bestämmer dig för vilken du ska köpa. Om du letar efter en Apple-telefon i litet utförande men med hög prestanda, till ett överkomligt pris - då kan iPhone SE vara något för dig.

Om du tänker använda din telefon till att ta mycket bilder, kolla mycket på film eller spela spel så vill du kanske ha en smartphone med lite större skärm än vad iPhone SE kan erbjuda. Det finns gott om alternativ att välja bland hos oss på Blue City, även när det gäller telefoner med större skärmar.

Föredrar du Googles operativsystem Android så bör du titta närmare på en modell från exempelvis Samsung eller Sony. Android är känt för att erbjuda något fler inställningar och möjligheter till anpassningar, jämfört med Apples operativsystem som kallas för iOS.

Båda operativsystemen erbjuder miljontals appar och utbudet ökar hela tiden på båda plattformarna. De mest välanvända apparna finns nästan alltid att tillgå oavsett vilket av de två operativsystemen du väljer.

Köp en beg Apple iPhone SE från Blue City till bästa pris idag

Alla våra mobiler kommer olåsta utan abonnemang så du själv får bestämma vilken leverantör du vill använda. Vi använder skickgradering på våra mobiler så du kan välja om du vill köpa en begagnad iPhone SE i perfekt skick, gott skick eller rimligt skick. Vi är experter på begagnad elektronik och våra duktiga tekniker ser till att alla våra produkter nollställs, genomgås och vi raderar gammal data från föregående ägare.

2 års produktgaranti

Det ingår alltid 2 års produktgaranti när du handlar hos Blue City. Det innebär att vi garanterar att våra produkter fungerar i enlighet med vår produktbeskrivning och att våra produkter är fria från materialfel vid leverans. Så om du vill köpa iPhone SE har du hittat helt rätt när du besöker Blue City!

14 dagars ångerrätt

Du har dessutom 14 dagars ångerrätt om du inte skulle vara helt nöjd med ditt köp. Du kan handla tryggt och säkert hos oss, vi gör alltid vårt bästa för att du ska bli helt nöjd med ditt köp. Tänk på att vårt utbud varierar. Vi försöker alltid hålla ett brett sortiment men vi har ett begränsat antal av varje produkt. Vi jobbar ständigt på att ha de produkter som säljs på lager så snart som möjligt.

Spara pengar och gör en insats för miljön

Vi anser att alltför mycket bra elektronik går till spillo i dagens samhälle och det vill vi i Blue City ändra på. När du köper begagnad elektronik sparar du inte bara mycket pengar, du gör dessutom något bra för miljön. Ibland kan du hitta priser hos oss som är bättre än vid iPhone-rea.

Utforska vårt utbud och köp en billig iPhone SE med gott samvete från Blue City!