Laddar

Begagnad iPhone 8 | 8 Plus

Apple iPhone 8 och 8 Plus är två av de nyare Apple-modellerna från 2017. Vilket innebär den senaste tekniken, mycket hög prestanda med en processor som briljerar så det går fint att använda appar och spela spel. Den kommer även med en 12-megapixel kamera. Iphone 8 Plus har en extra på baksidan för optisk zoom och porträttläge. Titta igenom vårt utbud och lägg en beställning idag!

1 vara

per sida
Fallande ordning

1 vara

per sida
Fallande ordning

Vill du köpa en av de senaste modellerna till ett bra pris är detta ett utmärkt val, en smidig och modern mobil. Dessa modeller har en ny finish, även baksidan är gjord av glas och den kan laddas trådlöst. En riktigt grym iPhone. Läs produktspecifikationer för mer information.

Tre fördelar med en begagnad iPhone 8

  • Hög prestanda
  • Elegant design
  • Enkel att använda

iPhone 8 vs iPhone 8 plus

Här nedan kommer vi titta närmare på likheter och skillnader mellan iPhone 8 och iPhone 8 Plus. Likheterna är många men iPhone 8 Plus har en något större skärm, bättre kamera och längre batteritid.

Detta har iPhone 8 och iPhone 8 Plus gemensamt

Både iPhone 8 och iPhone 8 Plus är utrustade med Touch ID, fingeravtrycks­läsare (andra generationen) inbyggd i hem­knappen, True Tone-skärm, 3D Touch, A11 Bionic-chip med Neural Engine. Du kan spela in video i 4K (24, 30 eller 60 bilder/s). Du hittar funktioner som dubbelkamera med porträtt-mode och porträtt-ljus. Båda telefonerna kan snabbladdas upp till 50 procent på 30 minuter med en adapter på 18 W eller högre (köps separat).

En jämförelse mellan iPhone 7 vs iPhone 8 visar att iPhone 8 är ungefär 25% snabbare än iPhone 7, tack vare den utökade processorkraften. En jämförelse mellan iPhone 8 vs iPhone X visar att iPhone X bland annat är större, är utrustad med Face ID, har hdr-skärm, dubbel optisk bildstabilisering och TrueDepth-kamera.

Om du vill göra det så bekvämt som möjligt för dig kan du ladda din beg iPhone 8 eller beg iPhone 8 Plus trådlöst med AirPower eller någon annan kompatibel laddare (säljs separat). Du kan enkelt placera din telefon på plattan för att påbörja laddningen - sedan tar du telefonen igen när du behöver den, utan att behöva hantera störande sladdar som lätt trasslar ihop sig.

Stereohögtalaren skapar en utmärkt ljudupplevelse som lyfter dina filmer och din musik till en ny nivå. Dina samtal får ett klarare ljud - oavsett var du befinner dig.

Vad är True Tone-skärm?

True Tone är en funktion som använder högteknologiska flerkanalssensorer för att justera intensitet och färg  på skärmen så att den matchar det omgivande ljuset så att bilder därmed framstår som mer naturliga.

Unikt för iPhone 8

iPhone 8 är utrustad med en 4,7 tums retina HD-skärm, en 12 MP kamera, en 7 MP FaceTime HD-kamera, 1334 × 750 pixlars upplösning med 326 ppi. Den väger 148 gram och tillåter en samtalstid (trådlöst) upp till 14 timmar

Unikt för iPhone 8 Plus

Intresserad av att köpa köpa en begagnad iPhone 8 Plus? iPhone 8 Plus har en något större skärm på 5,5 tums retina HD-skärm, den har en dubbel 12 MP kamera med optisk bildstabilisering och vindvinkel- och teleobjektiv. Dessutom är den utrustad med en 7 MP FaceTime HD-kamera, 1920 × 1080 pixlars upplösning med 401 ppi och väger 202 gram. Samtalstiden (trådlöst) ligger på hela 21 timmar. Vill du ha en iPhone 8 Plus med mycket lagring ska du välja iPhone 8 Plus 64gb.

Stort utbud av iPhone 8 och iPhone 8 Plus

Fundera gärna på vad som är viktigt för dig innan du väljer mobil. Hur stor telefon vill du ha? Ska den vara enkel att stoppa i jackfickan är det kanske bäst att välja en mindre modell. Kommer du använda den för att titta på film, kan det vara skönt att ha en lite större skärm. Om du tänker spela avancerade och grafiskt utvecklade spel så är det bra med högpresterande telefon med mycket minne. Om du i första hand ska ringa, skicka SMS och använda sociala medier så klarar du dig nog med en lite enklare och billigare variant.

Apple är kända för att tillverka telefonerna av högsta kvalitet. De är tåliga, stabila och robust byggda. Apple tummar inte på kvalitetsaspekterna. Dessutom är deras telefoner enkla att använda. Användarvänlighet är A och O för Apple. Därför slipper du göra krångliga inställningar och uppdateringar. Istället kan du fokusera på det som är viktigt! Att använda din telefon både för nytta och nöje.

Med Apples operativsystem iOS kommer du snabbt igång med det du ska göra. Hos oss på Blue City hittar du ett stort utbud av begagnade mobiltelefoner, bland annat iPhone 8 och iPhone 8 Plus. iPhone 8 är utrustad med iOS 11 som kommer med en rad förbättringar jämfört med tidigare versioner. Till exempel hittar du funktionalitet som intelligenta förslag, smarta notifikationer och bättre säkerhet. Det användarvänliga gränssnittet är designat för Multi-Touch.

Tillbehör till iPhone 8 och iPhone 8 Plus

Med rätt tillbehör kan du få ut så mycket mer av din mobiltelefon. Ett par riktigt bra hörlurar gör telefonen till den perfekta enheten att lyssna på musik med. Köp gärna en bärbar Bluetooth-högtalare, så kan du lyssna på musik var och när du vill. En trådlös laddare är ett annat utmärkt tillbehör som underlättar.

Om du behöver Apple-tillbehör till din iPhone 8 beg eller iPhone 8 Plus begagnad så hittar du även det hos oss på Blue City. Du hittar bland annat hörlurar, laddare och trådlösa tangentbord. Läs specifikationerna så att du vet att tillbehöret är kompatibelt med din telefon.

Ett mobilskal eller skärmskydd för iPhone 8 gör telefonen mer tålig samt skapar ett personligt uttryck. Bland våra mobiltillbehör hittar du ett stort utbud med skydd och skal till bra priser.

Fördelar med att köpa en begagnad iPhone 8

Det finns många fördelar med att köpa begagnad hemelektronik. Framför allt handlar det om att du kan hitta bra produkter till låga priser, samt att du gör en insats för miljön.

Högkvalitativa produkter till låga priser

Hos Blue City hittar du testad och renoverade begagnade produkter till låga priser. Du kanske inte måste ha den absolut senaste modellen av exempelvis iPhone? Då kan du hitta riktiga fynd hos oss på Blue City. Genom att handla begagnat kan du en betydligt mer prisvärd produkt. Eftersom vi graderar skicket på våra produkter vet du precis vad du kan förvänta dig när du beställer en vara från oss.

Alla våra mobiler säljs olåsta utan abonnemang så du kan själv välja vilken operatör du vill använda. Din begagnade iPhone kommer med 2 års garanti vilket innebär att i 2 år från fakturadatum ska produkten i allt väsentligt fungera i enlighet med vår produktbeskrivning och att produkten är fri från materialfel vid leverans.

Blue City är experter på begagnad elektronik och våra duktiga tekniker granskar noggrant alla produkter vi mottar. Om nödvändigt utför vi ersättnings- och reparationsarbeten så att telefonen ser lika bra ut som ny från fabriken.

Fördelar för miljön

När du köper begagnade iphones sparar du inte bara pengar, du gör även ett bra miljöval. Vi anser att alltför mycket bra elektronik går till spillo i dagens samhälle och det vill vi ändra på. Det slängs alldeles för mycket fungerande, använd hemelektronik. Många byter ut sina telefoner trots att de fungerar och till och med är relativt nya - bara för att det har kommit en ny modell! Somliga vill alltid ha det senaste.

Men vår konsumtion är inte gynnsam för planeten, utan tvärtom förbrukar vi jordens resurser i en rasande takt som kan få förödande konsekvenser på sikt. Genom att handla begagnad hemelektronik kan du vara med och bidra till en positiv utveckling för miljön. Vi på Blue City har gjort det enkelt och smidigt att handla begagnad hemelektronik. Titta igenom vårt utbud redan idag!

Köp en billig begagnad iPhone 8 redan idag

Här kan du fynda en begagnad iPhone 8 från Apple. Välkommen till Blue City. Du som kund kan känna dig trygg när du köper produkter från oss i Blue City, vi gör alltid vårt bästa för att du ska bli helt nöjd med din produkt. Vi använder en skickgradering på våra produkter, så du vet exakt vilket skick produkten säljs i.

Vi erbjuder snabba leveranser och låga fraktkostnader. Om du har några kan du kontakta vår kundtjänst som gärna svarar på dina funderingar kring våra produkter eller din beställning. Vi jobbar ständigt för att förbättra vår verksamheten och lyssnar på våra kunder, som är vår viktigaste tillgång.

Hos oss kan du fynda en begagnad iPhone 8 och iPhone XS i perfekt skick. Skulle du mot förmodan ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt. Hos Blue City kan du alltid spara pengar. Utforska utbudet och köp en billig, begagnad iPhone 8 idag!