Laddar

Begagnad iPhone 7 | 7 Plus

iPhone 7 och iPhone 7 Plus innebar inga enorma förändringar jämfört med den föregående modellen, iPhone 6. Men det är ändå en fantastisk telefon. Den är hållbar och har hög prestanda vilket innebär att den klarar de flesta utmaningar du kan utsätta den för. Hos Blue City kan du köpa en begagnad iPhone 7 eller 7 Plus. Titta igenom vårt utbud och lägg en beställning till idag.

1 vara

per sida
Fallande ordning

1 vara

per sida
Fallande ordning

iPhones operativsystem har fått några viktiga uppdateringar på senare tid som gjort att telefonerna känns snabbare. iPhone 7 bjuder på en användarvänlig, stabil och smidig upplevelse. iPhone 7 är utrustad med imponerande stereohögtalare och tål stänk och vatten. Den är utrustad med True Tone-blixt och en FaceTime HD-kamera. Dessutom har den en riktigt snygg design.

Batteritiden hos Apple iPhone 7 Plus är lång, den ligger på mellan 6 och 8 timmars användning per full laddning. iPhone 7 har något kortare batteritid jämfört med 7 Plus. Så om du letar efter en telefon med riktigt bra batteritid bör du nog sikta in dig på Plus-varianten. En laddning tar cirka 2,5 timmar.

Tre fördelar med en begagnad iPhone 7

  • Lång batteritid
  • Hållbar
  • Användarvänlig

Lång livslängd

Livslängden för en iPhone är oerhört lång. Det beror både på den fysiska hållbarheten som den omsorgsfullt byggda produkten erbjuder, men också på de säkerhetsuppdateringar som Apple erbjuder även äldre modeller av deras telefoner. Detta är verkligen en av de stora styrkorna med Apples telefoner. Det finns ingen anledning att byta telefon efter två år. Det gör också att iPhone 7 lämpar sig utmärkt att köpa begagnad.

iPhone 7 vs iPhone 7 Plus

iPhone 7 är utrustad med en kamera med 12 megapixlar och optisk bildstabilisering. iPhone 7 Plus har även ett objektiv utan bildstabilisering. Bildskärmen hos iPhone 7 är på 4,7 tum, medan 7 Plus har en något större skärm på 5,5 tum. Båda telefonerna har 4 kärnor på 2,3 GHz, vilket gör att i princip alla appar flyter på fint. Ram-minnet ligger på 2 GB hos iPhone 7 och 3 GB hos iPhone 7 Plus. iPhone 7 väger 138 gram och iPhone 7 Plus 188 gram.

Välj rätt modell för dig

Fundera gärna på vilken modell som passar dig bäst. Letar du efter en telefon med lite större skärm och riktigt bra batteritid bör du välja iPhone 7 Plus. Om du nöjer dig med lite kortare batteritid, en lite mindre skärm och något enklare prestanda så är iPhone 7 ett perfekt alternativ som dessutom inte kostar lite mycket som Plus-varianten.

Tänk också igenom hur mycket minne du behöver. Du hittar bland annat iPhone 7 Plus 32gb, iPhone 7 Plus 64gb och iPhone 7 Plus 128gb. Tänker du ladda hem mycket musik och film kan det vara bra med en telefon med extra mycket lagringsutrymme. Men kom ihåg att du kommer att få betala några extra hundralappar för detta. iPhone 7 finns i ett antal olika färger, du hittar exempelvis iPhone 7 Plus i svart.

iPhone, Samsung eller Sony?

Ett annat val du bör vara medveten om att du gör när du väljer iPhone 7 är att du kommer att få en telefon med Apples operativsystem iOS. Detta är ett användarvänligt, smidigt och snyggt gränssnitt med massor av tillgängliga appar. Men det skiljer sig från exempelvis Sonys och Samsungs telefoner som är utrustade med operativsystemet Android.

Android tillåter möjligtvis lite mer avancerade och personliga inställningar, men å andra sidan kan det upplevas något mer krångligt att använda. Kom också ihåg att Apples produkter är kända för att vara tillverkade med omsorg och att de alltid håller högsta kvalitet - därav de lite högre priserna.

Tillbehör till iPhone 7

Köp till riktigt bra Apple-tillbehör till din iPhone 7 så får du ut så mycket som möjligt av din telefon. En smartphone kan användas till så mycket mer än att ringa, men för att verkligen maximera din upplevelse behöver du några användbara tillbehör.

iPhone 7 Plus - hörlurar

Till exempel vill du förmodligen ha ett par bekväma och högkvalitativa hörlurar. Att lyssna på musik eller radio när du reser eller ligger hemma i soffan är ett utmärkt sätt att använda sin telefon på. Dessutom finns detappar med massor av olika ljudböcker att lyssna på.

Ett annat populärt tillbehör är en Bluetooth-högtalare. Du kopplar enkelt och trådlöst ihop din iPhone 7 med din högtalare och kan sedan njuta av många timmars vacker musik. Bluetooth-högtalare finns bland annat i små, smidiga och vattentåliga varianter som du kan ha med dig överallt, såväl på stranden som i husvagnen.

Laddare till iPhone 7

Hos Blue City hittar du även en rad olika typer av laddare till din iPhone 7 eller iPhone 7 Plus. Det kan vara bra att ha ett par olika laddare hemma, en för bilen och kanske en till sommarstugan eller jobbet. Säkerställ att den laddare du köper är kompatibel med din iPhone 7 eller beg iPhone 7 Plus.

Skal till iPhone 7 Plus

Satsa också gärna på ett fint mobilskal som både skyddar din telefon och gör den mer personlig. Vi har en rad olika varianter att välja bland, i olika stil och med olika färger. Kom ihåg att kolla upp så att skalet verkligen passar till din modell. Det står tydligt angivet i produktbeskrivningen vilken eller vilka telefoner som ett skal passar till.

iPhone 7 är väldigt tålig, men skulle den mot förmodan gå sönder kan du alltid byta skärm eller byta glas på din iPhone 7 Plus. Det kostar såklart en slant, men det kan vara betydligt billigare än att köpa en ny telefon.

Begagnad iPhone 7 utan abonnemang

iPhone 7-serien är en mycket populär sleek variant av Apples iPhone. Dessa modeller släpptes på marknaden den 16 september 2016 och ersatte iPhone 6S och iPhone 6S Plus i Apples produktsortiment.

Blue Citys mobiler kommer alltid olåsta utan abonnemang så du kan själv välja vilken operatör du vill använda. Hos oss kan du alltså köpa iPhone 7 Plus utan abonnemang. Blue City är experter på begagnad elektronik.

All begagnad elektronik från Blue City är rensad och redo. Våra tekniker granskar alla produkter, nollställer dem och rensar dem från gammal data så de är klara för användning. Vi använder skickgradering på våra produkter, så du vet exakt vilket skick produkten har. Du kan köpa en begagnad iPhone 7 i perfekt skick, gott skick eller rimligt skick. Valet är ditt och du vet alltid precis vad du kan förvänta dig.

Köpa iPhone 7 begagnad hos Blue City

Hos oss kan du köpa en billig iPhone 7 Plus begagnad. När du köper produkter hos oss ingår alltid 2 års produktgaranti och du har 14 dagars ångerrätt om du mot förmodan inte skulle vara fullständigt nöjd med ditt köp.

Vi gör alltid vårt allra bästa för att du som kund ska vara nöjd med din produkt och ditt köp, vi erbjuder därför även 14 dagars prisgaranti från leveranstillfället. Skulle du mot förmodan hitta produkten billigare hos någon annan förhandlare i Sverige, betalar vi tillbaka mellanskillnaden och ytterligare 50 kronor. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. De svarar gärna på dina frågor om våra produkter eller din beställning.

Vi försöker alltid hålla ett brett sortiment i vår webbshop men tänk på att vi har ett begränsat antal av varje produkt. Om den produkt du söker är utsåld, är chansen stor att den snart är tillbaka för försäljning så, håll utkik. Genom att köpa en begagnad iPhone 7 sparar du inte bara pengar, utan gör även ett bra miljöval. Ett klokt val tycker vi här på Blue City. Otroligt mycket bra elektronik går till spillo i vårt samhälle idag och det vill vi ändra på.

Vi är glada att du hittat hit till oss på Blue City. Om du drömmer om en nyare mobil till ett bra pris så kan du fynda en begagnad billig beg iPhone 7 här!