Laddar

Begagnad iPhone 6 | 6S | 6 Plus

Här kan du enkelt köpa en begagnad iPhone 6, 6S eller 6 Plus.

Vi kan inte hitta produkter som matchar dessa kriterier.

När Apple lanserade iPhone 6 blev användarna förvånade över dess storlek. Det skulle dock snart visa sig att den större skärmen och den rundade designen var varmt välkomnade av konsumenter och Apple-fans runt om i världen. Hos oss på Blue City kan du enkelt köpa en begagnad iPhone 6, 6S eller 6 Plus.

Välj den modell som passar dig i vårt breda sortiment av begagnade iPhone 6, 6S och 6 Plus från Apple, tillverkaren som upprepade gånger presenterar spännande och innovativa förändringar i sina redan sublima smartphones. När du köper en begagnad iPhone 6 har du också gott om möjligheter att välja mellan olika färger. En populär och elegant smartphone.

Tre fördelar med en begagnad iPhone 6

  • Hög kvalitet
  • Tålig
  • Användarvänlig

Jämförelse mellan begagnad iPhone 6, iPhone 6S och iPhone 6 Plus

Både iPhone 6 och iPhone 6S har en 4,7 tums skärm. Medan iPhone 6 Plus har en betydligt större skärm på hela 5,5 tum. iPhone 6 är utrustad med en kamera på 8 megapixlar, medan 6S och 6 Plus har en bättre 12 megapixel-kamera. megapixlar.

iPhone 6 är utrustad med A8-chip medan 6S och 6 Plus har A9 system-on-chip. 6S och 6 Plus har 3D Touch till skillnad från iPhone 6 som saknar det. Samtliga modeller är utrustade med Touch ID, full srgb-standard, en maximal ljusstyrka på 500 cd/m2, upp till 5x digital zoom och FaceTime HD-kamera.

Apple är kända för att tillverka högkvalitativa och hållbara telefoner. iPhone 6 har en betydligt slitstarkare aluminumram än de flesta andra tillverkares telefoner. Dessutom får du en telefon som är enkel och rolig att använda, oavsett om du väljer en iPhone 6 begagnad, en iPhone 6S begagnad eller en iPhone 6 Plus begagnad. Vill du ha en telefon med riktigt mycket minne ska du välja iphone 6S 64gb begagnad.

Väljer du iPhone så får du en telefon med Apples populära operativsystem iOS. iOS är känt för att vara enkelt att använda och användarvänligt. Du slipper göra massor av krångliga inställningar och risken att “göra fel” är minimal. Apple har anpassat allt efter användaren och vet hur vi vanliga människor vill använda våra telefoner. Därför är det lätt att göra rätt.

Om du vill ha en smartklocka som går att koppla ihop med din begagnade iPhone 6 så hittar du även smartklockor hos oss på Blue City.

 

Stort utbud av iPhone 6

Blue City försöker alltid att ha ett så rikt sortiment som möjligt. Våra produkter kommer alltid med 14 dagars prisgaranti och 2 års produktgaranti. Dessutom är vi stolta över våra låga priser. Vi erbjuder till exempel ett riktigt bra pris på en begagnad iPhone 6.

Fördelar med att köpa en begagnad iPhone 6

Alla våra mobiler är nollställda och rensade från gammal data och klara att användas. Våra experter går grundligt igenom produkterna och skickgraderar dem innan de säljs vidare. Du kan köpa en produkt i perfekt skick, gott skick eller rimligt skick.

Vi säljer alla våra mobiler olåsta, utan abonnemang, så du själv får välja vilken operatör du vill använda. Hos oss får du en testad och renoverad produkt som fungerar.

Genom att köpa en begagnad smartphone gör du något bra för miljön och sparar dessutom pengar. Ett mycket smart val tycker vi. Det slängs alldeles för mycket hemelektronik idag som går alldeles utmärkt att använda. Det vill vi ändra på!

Köp en billig begagnad iPhone 6 redan idag

I vår webbshop kan du handla tryggt. Välkommen att fynda en populär billig beg iPhone 6, 6S eller 6 Plus hos oss!