Laddar

Begagnad iPhone 4 | 4S

Köp en billig begagnad iPhone 4 eller en iPhone 4S från Apple och du kan vara säker på att du får en billig smartphone av hög kvalitet. Det var när dessa modeller släpptes som Apple fick statusen som de mest innovativa och starkaste producenterna av smartphones.

Vi kan inte hitta produkter som matchar dessa kriterier.

En begagnad iPhone 4 eller 4S är en bra och billig första mobil till barn. Det är en driftsäker och fin modell som sitter bra i handen och passar såklart både unga och gamla som vill köpa en billig iPhone. Den här mobilen är ett utmärkt val för dig som inte nödvändigtvis måste ha all den senaste teknologin.

Våra mobiler säljs alltid olåsta utan abonnemang så du har friheten själv att välja operatör.

Våra tekniker genomgår alla produkter innan vidareförsäljning och nollställer och rensar bort gammal data från produkterna. Våra produkter säljs
skickgraderade så du kan själv välja om du vill köpa en begagnad iPhone 4 i perfekt skick, gott skick eller rimligt skick beroende på dina behov och budget.

Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med ditt köp erbjuder vi 14 dagars öppet köp.

Du som kund kan känna dig trygg när du handlar hos oss, det ingår alltid 2 års garanti. Detta innebär att för en period 2 år ska våra produkter i allt väsentligt fungerar i enlighet med vår produktbeskrivning och att våra produkter är fria från materialfel vid leverans.

Vi i Blue City tycker att allt för mycket bra elektronik går till spillo i dagens samhälle och det vill vi ändra på. Genom att köpa begagnat sparar du som kund inte bara pengar, du gör även ett bra miljöval.

Vi är experter på begagnad elektronik. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundservice om du har några frågor.

Utforska vårt utbud av begagnade mobiler och köp en billig iPhone 4 här!

Black Friday-uppdatering.

Kom ihåg de många fördelarna med Black Friday 2020. Se hur du kan spara mycket på begagnad elektronik till Black Friday och Cyber Monday.