Laddar

Begagnad iPhone 11 Pro | 11 Pro Max | 11

Här kan du köpa en billig iPhone 11.

5 artiklar

per sida
Fallande ordning

5 artiklar

per sida
Fallande ordning

iPhone 11, 11 pro och 11 pro max – tre legendariska smartphones från Apple

De tre versionerna av iPhone 11 är inget mindre än nyskapande. Det är legendariska smartphone, som alla bjuder på funktioner och innandömen, som verkligen hör framtiden till. Du har kunnat köpa iPhone 11 i Danmark sedan september 2019.

Med iPhone 11 får du bland annat en dubbel kamera, som på ett magiskt sätt kan förvandla alla motiv till ett mästerverk. I själva verket är det nästan omöjligt att ta dåliga bilder eller spela in dåliga videor med iPhone 11. Men du är välkommen att prova.

Utöver kameran får du en revolutionerande skärm och en hållbar design, när du väljer iPhone 11, iPhone 11 pro eller iPhone 11 pro max. Som om inte det vore nog, har batteriet förbättrats i jämförelse med tidigare modeller. Du kan därför förvänta dig att batteriet på iPhone 11 håller hela dagen.

Black Friday-uppdatering.

Kom du ihåg Black Friday 2020? Läs om de många fördelarna och erbjudandena i Black Friday och Cyber Monday bloggen

iPhone 11 – specifikationer

 • Liquid Retina HD-skärm
 • 6,1" all-screen LCD Multi-Touch-skärm med IPS-teknik
 • 1792 x 828 pixlars upplösning med 326 ppi
 • Haptiskt tryck
 • Fingeravtrycks- och fettavvisande beläggning
 • IP68-klassificerad
 • A13 Bionic-chip
 • Tredje generationen Neural Engine
 • Dubbel 12 MP-kamera: vidvinkel och ultravidvinkel
 • 2 x optisk utzoomning, upp till 5 x digital zoom
 • Porträttfunktion med avancerad bokeh-effekt och skärpedjup
 • 4K-videoinspelning med 24, 30 eller 60 bilder per sekund
 • Ansiktsigenkänning via TrueDepth-kameran
 • iPhone 11 – dimensioner: 150,9 x 75,7 x 8,3 mm
 • 194 gram
 • 64 GB, 128 GB eller 256 GB.

Som du säkert får känslan av, så får du massor av kraft för pengarna, när du köper en iPhone 11. Det gäller även iPhone 11 pro och iPhone 11 max, som bjuder på ännu fler galna specifikationer än iPhone 11.

En ny dubbelkamera gör det nästan omöjligt att ta dåliga bilder

Med iPhone 11 får du en läcker dubbelkamera med två linser på vardera 12 MP. Den ena linsen är en vidvinkel, och den andra är ultravidvinkel. Kombination av dessa två linser gör det möjligt för dig att ta ännu finare bilder än du kunnat med de tidigare generationerna av iPhones. De avancerade porträttfunktionerna gör det möjligt för dig att ta knivskarpa porträtt, där bakgrunden fortfarande håller sig fin och detaljerad.

Tack vare ett nytt nattläge kan du ta fina bilder även om du har minimalt ljus till ditt förfogande. Du kan använda blixt, men ändå ta detaljerade och färgmättade bilder.

Med iPhone 11 har du dessutom helt nya möjligheter att spela in videor, som är en professionell värdig. Zoomar du in medan du spelar in en video, följer till exempel ljudet med. Därutöver har du goda möjligheter att redigera dina videor efter inspelning, så de blir precis som du vill ha dem.

Skillnaden på iPhone 11 och iPhone 11 pro – kamera

Med iPhone 11 får du en väldigt komplett kamera. Om du inte nöjer dig med det, kan du välja att ta ytterligare ett steg genom att investera i en 11 pro eller pro max. I både dessa får du inte bara två linser, utan hela tre olika linser som tillsammans försäkrar dig om mer detaljerade bilder och videor än du kunnat drömma om.

I iPhone 11 pro och iPhone 11 pro max har en vidvinkellins, en ultravidvinkellins och en telelins med nattläge. Telelinsen har en bländare på 2,0, vidvinkellinsen har en bländare på 1,8, och ultravidvinkellinsen har en bländare på 2,4. Totalt har du tre linser som kompletterar varandra optimalt. De ser till att du kan ta så fina bilder, som du inte ens trodde var möjligt med en smartphonekamera.

Dubbel optisk bildstabilisering är inbyggd i både iPhone 11 pro och 11 pro max, vilket bidrar ytterligare till att göra dina bilder helt fantastiska.

En kompromisslös design som briljerar både visuellt och i förhållande till hållbarhet

Som alltid när du väljer Apple, får du naturligtvis en väldigt väl utarbetad design med iPhone 11. iPhone 11 är tillverkad i glas och aluminium, och varenda liten detalj har naturligtvis finslipats.

Apple är kända för att aldrig kompromissa med det visuella på deras iPhones. Samtidigt har de även en önskan om att skapa telefoner som faktiskt håller. Därför har de i iPhone 11 nyttjat det starkaste glaset någonsin i deras smartphones. Glaset på både fram- och baksida har förstärkts genom en dubbel jonbytesprocess. Dessutom är glaset fingertrycks- och fettavvisande.

iPhone 11, 11 pro och 11 pro max är alla IP68-klassificerede. Det vill säga att de tål att sänkas ner i upp till två meter djupt vatten i upp till 30 minuter. Du behöver alltså inte vara rädd för att använda din iPhone 11.

Hur stora är iPhone 11 pro och 11 pro max?

iPhone 11 pro har en skärm på 5,8 tum och har måtten 144 x 71,4 x 8,1 mm. iPhone 11 pro max har en skärm på 6,5 tum och har måtten 158 x 77,8 x 8,1 mm.

Alle tre iPhone 11-modellerna påminner i hög grad om varandra vad gäller design, men du får en lite mindre telefon om du väljer pro och en lite större telefon om du väljer pro max. iPhone 11 ligger mellan de två andra modellerna.

Trådlös laddning med Qi-laddare

Batteriet på din iPhone 11 kan hålla betydligt längre än de tidigare generationerna kunnat. Telefonen kan klara ljuduppspelning i upp till 65 timmar och videouppspelning i upp till 17 timer.

Med snabb laddning är du snabbt redo igen, när din telefon likväl börjar få lågt batteri. På blott en halvtimme kan du få 50 % batteri till användning, så du återigen kan njuta av din iPhone och dess många läckra funktioner i lugn och ro.

iPhone 11, iPhone 11 pro och iPhone 11 pro max stödjer trådlös laddning med Qi-laddare.

iPhone 11 kontra iPhone XS – vilken ska man välja?

Är du osäker på om du ska välja iPhone XS eller iPhone 11? Då får du här en kort genomgång av de mest betydande skillnaderna mellan de två.

iPhone 11 kontra iPhone XS – design

iPhone 11 är något större än iPhone XS med en skärm på 6,1” kontra 5,8” för iPhone XS. Dessutom är iPhone 11 tillverkad i aluminium och glas, medan iPhone XS är tillverkad i rostfritt stål och glas. När det gäller måtten, så mäter iPhone XS 143,6 mm i höljd, 70,9 mm i bredd och 7,7 mm i djup och har en vikt på 177 gram. iPhone 11 har måtten 150,9 x 75,7 x 8,3 mm och väger 194 gram.

iPhone 11 kontra iPhone XS – kamera

I båda smartphones får du en dubbelkamera. Både erbjuder två linser på vardera 12 MP. Med XS får du en vidvinkellins och en telelins, och i iPhone 11 får du en vidvinkellins och en ultravidvinkellins med nattläge. Du får således en bättre kamera med iPhone 11, men det är ändå en riktigt solid kamera i iPhone XS.

iPhone 11 kontra iPhone XS – processor

Processorn i iPhone 11 har naturligtvis fått ett lyft. Här får man nämligen ett A13 Bionic-chip, medan du i XS-modellen får ett A12 Bionic-chip.

I allmänhet får du en snabbare, smartare och mer väl utförd telefon om du väljer iPhone 11. Telefonen bjuder på tredje generationens Neural Engine, medan iPhone XS ”endast” bjuder på andra generationens Neural Engine.

Om du fortfarande är osäker på vilken smartphone du ska välja, kan du titta på diverse iPhone 11-tester som kan göra dig klokare på vad du ska välja.

Hur mycket kostar iPhone 11?

En ny iPhone 11 kostar mellan 6000 och 8000 kronor. Priset beror bland annat på hur mycket inbyggt minne du vill ha i din nya smartphone. iPhone 11 finns med 64, 128 respektive 254 GB.

iPhone 11 pro – pris

En ny iPhone 11 pro kostar från dryga 9000 kronor. Återigen beror priset på det inbyggda minnet, samt om du till exempel önskar köpa din nya smartphone med eller utan abonnemang. En iPhone 11 pro utan abonnemang är som regel dyrare än om du köper den med abonnemang.

Om du är intresserad av en iPhone pro max, ligger priset på omkring 10 000 kronor.

Köp en begagnad iPhone 11 billigt här hos Blue City

Vill du köpa en billig iPhone 11? Köp då din iPhone 11 här hos Blue City, där vi säljer en uppsjö av begagnade smartphones. Genom att köpa en begagnad iPhone 11 kan du få den till ett bra pris. Samtidigt gör du en skillnad för miljön genom att köpa en begagnad telefon, som därmed får liv istället för att slängas.

De begagnade telefonerna här på sidan är indelade i tre olika kategorier så att du enkelt kan hitta en som matchar din ekonomi och dina krav. Telefonerna finns i kategorin ”Begagnad – Perfekt skick”, ”Begagnad – Gott skick” och ”Begagnad – Skapligt skick”.

Om du själv vill ta bra hand om din nya, begagnade iPhone 11, kan du här på Blue City hitta pansarglas till den. Bakom ett lager pansarglas är din nya liquid retina-skärm ännu bättre skyddad, så du kan njuta av dess vackra färger och detaljer under en lång tid framöver.