•  
 • Din trygghet

  14 dagars öppet köp.
  2 års Blue City garanti.

 • Snabb leverans

  3-5 dagars leveranstid.

 • Fri frakt

  När du beställer för över 700 kronor.

Begagnade Mobiler

Begagnade Mobiler

Stigande ordning

Stigande ordning

Blue City har ett stort utbud begagnade mobiler till låga priser.


Vi säljer begagnade iPhones från Apple och begagnade Android smartphones från bland annat Samsung, Sony, LG och Nokia.


Oavsett om du föredrar en iPhone eller en smartphone med ett annat operativsystem kan du finna en passande modell i vårt breda sortiment av begagnade mobiler. Det finns alltid många bra val till förmånliga priser på Blue City.


Hos oss kan du hitta billiga mobiler som är passande för alla åldrar, olika önskemål och behov. Om vill du köpa en billig mobil till barn eller en nyare modell till dig själv så kan du hitta något passande i vår webbshop.


Det finns ett begränsat antal av varje modell och vårt sortiment uppdateras kontinuerligt. Vi nollställer och rensar mobilerna på gammal data från föregående användare och vi säkerställer alltid att säljaren är ägare till telefonen när vi köper in dem till vidareförsäljning. Våra mobiler kommer olåsta utan abonnemang och är klara för användning.


Fynda en billig mobil hos Blue City

Vi använder skickgradering i beskrivningen på våra varor så du kan välja om du vill köpa en begagnad mobil i perfekt skick, gott skick eller rimligt skick.


Alla våra produkter kommer med 2 års produktgaranti och du har även 14 dagars ångerrätt från att du tagit emot varan. Du kan alltid känna dig trygg i ditt köp av begagnade mobiler och elektronik hos oss på Blue City.


Är ditt köp till ett värde över 700 kr ingår fri frakt.


När du köper begagnad elektronik sparar du inte bara pengar, du gör du även ett bra miljöval, vi tycker det är viktigt att värna om miljön. Du sparar även mycket pengar jämfört med att köpa produkten ny.


Vi hoppas du finner en billig mobil som passar just dig i Blue Citys sortiment. Kan du inte hitta just den mobiltelefon du söker, så jobbar vi på att ha den på lager igen så snart som möjligt.