Laddar

Apple iPad mini 1

Apples minisurfplatta mäter endast 134,7 mm x 200 mm x 7,2 mm och har en non-retina skärm med en upplösning på 1024 x 768 pixlar och väger 308 gram.

2 artiklar

per sida
Fallande ordning
  1. Apple iPad mini 1 Wi-Fi 16GB Vit/Silver
    Apple iPad mini 1 Wi-Fi 16GB Vit/Silver
    959,00 kr
  2. Apple iPad mini 1 Wi-Fi 64GB Svart/Grå
    Apple iPad mini 1 Wi-Fi 64GB Svart/Grå
    1 899,00 kr

2 artiklar

per sida
Fallande ordning

Välkommen att fynda en begagnad iPad mini 1

Detta är Apples första minipadda och den lanserades i slutet av 2012 och kommer med en A5 processor.

Den kommer med en huvudkamera på 5 MP och en bakre kamera på 1,2 MP. Denna minisurfplatta passar dig som inte behöver allt det senaste. Alternativt ett bra budgetval om du funderar på att köpa en första iPad till mindre barn.

Den erbjuder inte Retina skärm och har inte den snabbaste processorn eller den bästa kameran på marknaden men den är fortfarande en kvalitetsprodukt från Apple. IPads är kända för sin långa livslängd. Våra duktiga tekniker genomgår alla produkter och rensar dem på gammal data innan de går vidare till försäljning.

Varorna skickgraderas så du kan välja om du vill köpa en begagnad iPad mini 1 i perfekt skick, gott skick eller rimligt skick.

Köp en billig iPad mini 1 med gott samvete

Du sparar inte bara pengar när du köper begagnad elektronik, du gör även ett bra miljöval. Idag går allt för mycket väl fungerande elektronik till spillo och det vill vi på Blue City ändra på.

Du kan alltid känna dig trygg i ditt köp hos Blue City, vi erbjuder 14 dagars ångerrätt och det ingår alltid 2 års garanti.

Har du eventuella frågor kan du alltid kontakta vår kundservice. Vårt sortiment varierar men vi försöker alltid hålla ett brett sortiment för våra kunder.

Skulle just den produkt du söker vara slutsåld så jobbar vi på att ha den i butik igen så snart som möjligt, så håll utkik, vi får ständigt in nya produkter.

Välkommen till Blue City, vi hoppas du finner den perfekta surfplattan för dig!