•  
 • Din trygghet

  14 dagars öppet köp.
  2 års Blue City garanti.

 • Snabb leverans

  3-5 dagars leveranstid.

 • Fri frakt

  När du beställer för över 700 kronor.

Begagnade Surfplattor

Begagnade Surfplattor

Stigande ordning

Stigande ordning

Här på Blue City erbjuder vi ett stort utbud av begagnade surfplattor från marknadens ledande tillverkare som Apple, Samsung, Sony, Nokia och Microsoft.


Här på Blue City kan du köpa en begagnad surfplatta enkelt, säkert och till ett bra pris. De mest populära surfplattorna finns i flera olika generationer och med spännande funktioner.


En surfplatta är mycket portabel och lätt att använda. Du kan du titta på filmer och serier på ett mer flexibelt sätt. Kanske läsa en bra bok eller underhålla barnen. Den kan lätt användas som en mini-dator om du köper med ett tangentbord till den. Dessa kan hittas i vårt utbud av begagnade tillbehör för surfplattor.


När du köper produkter hos oss på Blue City ingår alltid 2 års produktgaranti. Vi är experter på begagnad elektronik och våra duktiga elektriker går grundligt igenom alla artiklar innan de går vidare till försäljning. De rensas på gammal data och produkten är klar för bruk innan den läggs ut i vår webbshop.


Vi använder en skickgradering på våra produkter så du kan välja om du vill köpa begagnade surfplattor i perfekt skick, gott skick eller rimligt skick.


Om du mot förmodan inte skulle vara helt nöjd med ditt köp har du 14 dagars ångerrätt hos oss. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.


Köp billiga surfplattor hos Blue City

När du köper begagnad elektronik sparar du inte bara pengar du gör även ett bra miljöval. Allt för mycket bra elektronik går till spillo i dagen samhälle och det vill vi på Blue City sätta stopp för. Hos oss kan du köpa en billig surfplatta med gott samvete.


Vi försöker alltid ha ett brett sortiment av begagnade surfplattor i lager men tänk på att vi har ett begränsat antal av varje produkt. Skulle den modell du söker inte finnas just idag så jobbar vi på att den ska finnas i sortimentet så snart så möjligt, så håll utkik.


Utforska vårt stora utbud av billiga surfplattor här!