Laddar

Begagnad Samsung Galaxy Gear

Här kan du köpa en begagnad Samsung Galaxy Gear Smartklocka till lågpris.

1 vara

per sida
Stigande ordning
  1. Samsung Gear S3 Classic 38mm Silver Læder Rem Svart
    Samsung Gear S3 Classic 38mm Silver Læder Rem Svart
    2 249,00 kr

1 vara

per sida
Stigande ordning

De olika modellerna har unika egenskaper och möjligheter som öppnar upp nya sätt att använda sociala medier och andra kommunikationskanaler på. En Samsung Galaxy Gear kan vara till stor hjälp och glädje i vardagen och de låga priserna gör det möjligt att köpa den allra senaste modellen även om du har en budget. Här finner du även Samsung Gear VR glasögon.

Tänk på att vi har ett begränsat antal av varje produkt men gör vårt bästa för att alltid ha ett brett sortiment för våra kunder.

Fynda Samsung Gear billigt hos Blue City

Vi i Blue City är experter på begagnad elektronik. Våra tekniker går grundligt igenom våra produkter innan de går till försäljning i vår webbshop. Gammal data rensas bort och vi säkrar att du köper en produkt klar för användning. Du kan vara säker på att du köper en begagnad Samsung Galaxy Gear Smartwatch som fungerar fint från oss.

Vi skickgraderar alla våra produkter så du kan själv välja om du vill köpa en begagnad Samsung Galaxy Gear Smartklocka i perfekt skick, gott skick eller rimligt skick beroende på ditt behov och budget.

Det ingår alltid 2 års produktgaranti när du köper produkter från Blue City. Du får även 14 dagars ångerrätt om du mot förmodan inte skulle fara fullt nöjd med ditt köp. Du kan alltid känna dig trygg när du handlar hos oss, vi gör vårt allra bästa för att våra kunder ska bli helt nöjda.

När du köper begagnat Samsung Galaxy hos Blue City sparar du inte bara pengar utan gör även ett bra miljöval. Vi anser att allt för mycket bra elektronik går till spillo i vårt samhälle och det vill vi på Blue City ändra på.

Du är alltid välkommen att kontakta vår kundservice om du har frågor angående ditt köp.

Vi är glada att du hittat hit, utforska vårt utbud och fynda Samsung Gear billigt här!