•  
 • Din trygghet

  14 dagars öppet köp.
  2 års Blue City garanti.

 • Snabb leverans

  3-5 dagars leveranstid.

 • Fri frakt

  När du beställer för över 700 kronor.

Begagnad Apple Watch

Stigande ordning

Stigande ordning

Här kan du köpa en begagnad Apple Watch till ett mycket bra pris.


De olika modellerna har unika egenskaper och möjligheter som öppnar upp nya sätt att använda sociala medier och andra kommunikationskanaler på. En Smartwatch från Apple kan vara till stor hjälp och glädje i vardagen och de låga priserna gör det möjligt att köpa den allra senaste modellen även om du har en budget.


Fynda en billig Apple Watch hos Blue City

Vi på Blue City är experter på begagnad elektronik. Våra tekniker går grundligt igenom våra produkter innan de går till försäljning i vår webbshop. De rensar gammal data och säkrar att du köper en produkt klar för användning. Du kan vara säker på att du köper en begagnad Apple Watch som fungerar fint från oss.


Tänk på att vi har ett begränsat antal av varje Apple Watch men gör vårt bästa för att alltid ha ett brett sortiment för våra kunder.


Vi skickgraderar alla våra produkter så du kan själv välja om du vill köpa en begagnad Apple Watch i perfekt skick, gott skick eller rimligt skick beroende på ditt behov och budget. Det ingår alltid 2 års produktgaranti när du köper produkter från Blue City. Du får även 14 dagars ångerrätt om du mot förmodan inte skulle fara fullt nöjd med ditt köp. Du kan alltid känna dig trygg när du handlar hos oss, vi gör vårt allra bästa för att våra kunder ska bli helt nöjda.


Du är alltid välkommen att kontakta vår kundservice om du har frågor angående ditt köp.


När du köper begagnat sparar du inte bara pengar utan gör även ett bra miljöval. Vi anser att allt för mycket bra elektronik går till spillo i dagens samhälle och det vill vi på Blue City ändra på.


Vi är glada att du hittat hit, utforska vårt utbud och fynda en billig Apple Watch här!