Populäraste kategorierna

De populäraste kategorierna hos Blue City

Hos Blue City hittar du ett ett brett utbud med begagnad hemelektronik. Här har vi samlat information om våra populäraste kategorier, vilket inkluderar bland annat MacBooks, konsoler, iPads och SOUNDBOKS. Lär känna våra produkter närmare och lägg en beställning till Blue City redan idag!

Vi anser att alltför mycket fungerande hemelektronik går till spillo i dagens samhälle. Därför vill vi göra det enkelt att handla begagnade datorer, telefoner, konsoler och tillbehör. Genom att köpa begagnat gör du inte bara en tjänst för miljön, du sparar också mycket pengar och får på det sättet en bättre privatekonomi.

iPhone, iPads och MacBooks

Om du gillar Apple’s produkter så hittar du många produkter i vårt sortiment som kan tilltala dig. Bland annat säljer vi iPhone, iPads och MacBooks.

Apple är kända för att tillverka högkvalitativa produkter som är gjorda för att hålla länge. Det handlar om premiumprodukter för den kräsne konsumenten.

En stor fördel med att handla hos Blue City är att du kan köpa även lite lyxigare modeller till riktigt bra priser, tack vare att vi säljer begagnade produkter.

Översikt över iphones på bluecity.se

Konsoler

För dig som älskar TV-spel erbjuder Blue City ett brett utbud med olika typer av konsoler från tillverkare som Sony Playstation 3, Playstation 4, Microsoft Xbox One och Nintendo. Sony PlayStation, Microsoft Xbox och Nintendo Switch är exempel på konsoler som du köpa begagnade hos Blue City. Till alla dessa konsoler finns ett enormt utbud av olika typer av spel för alla åldrar.

Mobiltillbehör

Hos Blue City hittar du ett brett utbud med mobiltillbehör till din telefon. Bland annat säljer vi mobilskal, hörlurar, högtalare och laddare. Med riktigt bra tillbehör kan du optimera användningen av din mobiltelefon. För faktum är att en mobiltelefon inte kommer till sin rätt utan högkvalitativa tillbehör!

Samsung Galaxy och Android-tablets

Samsung tillverkar populära produkter inom segmentet hemelektronik. Bland annat hittar du deras flaggskepp Samsung Galaxy som är en serie mobiltelefoner som konkurrerar med Apple’s iPhone. Gillar du operativsystemet Android så hittar du även Android-tablets hos oss på Blue City. Bland andra Samsung och Sony tillverkar Android-tablets.

Övrig populäre surfplattor:

Bärbara Windows-datorer och datortillbehör

Letar du efter bärbara Windows-datorer och datortillbehör har du hittat helt rätt. Vi erbjuder ett brett sortiment med bärbara datorer för dig som föredrar Windows som operativsystem. Dessutom hittar du begagnade tillbehör till din dator, bland annat datormöss, tangentbord och headset.

Hi-fi och SOUNDBOKS

Gillar du bra ljud? Investera i riktig hi-fi och kanske en Soundboks-högtalare. Då kan du njuta av musik, radio och podcasts med ljud av högsta kvalitet i ditt hem. När det gäller ljud och högtalare brukar det vara sant att du får vad du betalar för.

Köp begagnad hemelektronik hos Blue City

Hos Blue City hittar du ett brett sortiment med begagnad hemelektronik. Vi erbjuder snabba leveranser, låga fraktkostnader och en kunnig kundtjänst som gärna svarar på dina frågor. Titta igenom vårt utbud och lägg en beställning till Blue City!