Billig elektronik på nätet - Köp från Blue City

Fynda bra billig elektronik 

Blue City säljer allt från de allra senaste modellerna till äldre produkter och det finns alltid mycket pengar att spara. Vi är experter på begagnad elektronik.

Kanske är du en av dem som är nöjd och glad med förra årets modell bara du får hög kvalitet? Du vill kanske hitta en billig mobil till barn? Kanske är du student och behöver en laptop till studierna? Letar du begagnade spelkonsoler? Kanske bra billiga högtalare? Behöver du köpa en billig dator med hög prestanda? Vill du köpa en billig surfplatta? Blue City har det mesta. Vi erbjuder ett sort utbud Apple, ASUS, Samsung, Sony och många andra kända varumärken.

Våra tekniker går grundligt igenom alla våra produkter innan de går till försäljning. Vi nollställer och raderar gammal data och produkten är klar att användas.

Bra begagnad elektronik med garanti

Det ingår alltid 2 års produktgaranti och 14 dagars prisgaranti från leveranstillfället. Skulle du mot förmodan hitta produkten billigare hos någon annan förhandlare i Sverige, betalar vi tillbaka mellanskillnaden och ytterligare 50 kronor.

Vi gör alltid vårt bästa för att du som kund ska vara helt nöjd med ditt köp. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundservice om du har funderingar eller frågor angående våra produkter. Genom att köpa begagnad elektronik sparar du som kund inte bara pengar du gör även ett bra miljöval. Vi anser att allt för mycket bra elektronik går till spillo i dagens samhälle och det vill vi ändra på. Vi är noga när vi köper in produkter. Vi registrerar säljaren av produkten i vårt system och försäkrar oss att de är ägaren till produkten vi köper in.

Vår webbshop har ett varierande sortiment och ett begränsat antal av varje produkt. När en vara tar slut jobbar vi på att ha den tillbaka i vårt sortiment så snart som möjligt. Vi har alltid ett stort utbud begagnade produkter av hög kvalitet så du kan fynda billig elektronik på nätet.

Välkommen till Blue City, vi hoppas du finner exakt den produkt du söker!