Huawei P20 Pro 128GB Svart

2 999,00 kr
I lager
SKU
44247

Huawei P20 Pro – en styrkedemonstration av en kameratelefon

Kinesiska Huawei har ett tydligt mål om att bli den världsledande tillverkaren av smartphones. Med Huawei P20 Pro bevisar man ännu en gång att man i allra högsta grad är värda den titeln.

Med Huawei P20 Pro får du en kamera som inte är något annat än revolutionerande, och som på ett vackert sätt kan föreviga alla dina bästa ögonblick. Oavsett om det är landskapsbilder, selfies, slow motion-videos eller något helt annat, kan du vara säker på att kameran levererar. Samtidigt har du att göra med en smartphone som har en enormt kraftfull processor, som får det hela att köras smidigt.

Huawei P20 Pro – specifikationer

  • Processor: Huawei Kirin 970 octa-core processor
  • Processorhastighet: 2,50 GHz
  • RAM: 6 GB
  • Internt minne: 128 GB
  • Skärmstorlek: 6,1 tum
  • Skärmupplösning: 1.080 x 2.240 ved 408 PPI
  • Kamera: 40 MP + 20 MP + 8 MP
  • Frontkamera: 24 MP
  • Batteri: 4.000 mAh.

Alla dessa härligheter kommer i en snygg och stilren design, som till och med är vattentålig. Telefonen är IP67-klassad, vilket innebär att den är dammtät och även tål att sänkas ned i max en meters vatten i upp till 30 minuter.

Superintelligent Leica-kamera, som ger dig ett professionellt resultat

Leica står bakom kameran i den geniala Huawei P20 Pro. Du blir här presenterad till inte mindre än en trippelkamera med master AI. Du har alltså att göra med tre olika linser, där var och en gör sitt för att fånga dina minnesvärda stunder på det snyggaste sättet.

Kameran bygger på en RGB-lins på 40 MP med en bländare på 1.8. Dessutom finns det en 20 MP monokronlins med en bländare på 1.6 samt en telelins på 8 MP med en bländare på 2.4. Kombinationen av dessa tre linser resulterar i bilder som är värda en professionell fotograf.

Telefonen erbjuder Super Night-läge, vilket innebär att du kan ta väldigt snygga bilder även under utmanande ljusförhållanden. Vidare kan du bli 3D-porträttfotograf med din Huawei P20 Pro. Det beror på att telefonen kan analysera ansikten och därefter anpassa dess porträttinställningar helt enligt personen. På så sätt kommer alla dina porträtt att vara skarpa och detaljerade.

Huawei P20 Pro briljerar både på video- och fotosidan

Denna legendariska kameratelefon stödjer naturligtvis optisk zoom, vilket ger dig möjligheten att fokusera på detaljerna. Dess inbyggda AI gör det också möjligt för telefonen att identifiera motiv inom hela 19 olika kategorier, vilket gör att den anpassar kamerainställningarna efter det specifika motivet. Dess AI erbjuder samtidigt på automatisk bildstabilisering så att du aldrig mer behöver använda ett stativ igen.

Det är naturligtvis inte bara dina vanliga foton som blir helt fantastiska med en Huawei P20 Pro i handen. Här har du att göra med en 24 MP frontkamera, vilket gör det möjligt att ta den snyggaste selfies du kan föreställa dig. Med frontkameran kan du också dra nytta av porträttfunktionen och därmed få ännu bättre selfies.

Utöver fantastiska bilder med din Huawei P20 Pro, kan den också leverera när det kommer till videos. Du akn bland annat spela in superdetaljerade och välutförda slow motion-videos i 960 fps.

En snygg skärm och en kraftfull processor

När Huawei P20 Pro dök upp på marknaden, erbjöd den Huawei’s bästa skärm någonsin, och den är fortsatt ingenting att fnysa åt. Du har här att göra med en OLED Full HD+-skärm på 6,1 tum. Skärmen har en upplösning på 1.080 x 2.240 pixlar och stödjer 16,7 miljoner färger.

Även om utsidan är snygg, är det såklart insidan som räknas. Här briljerar Huawei också och du har att göra med en kraftfull åttakärnig processor. Den solida Huawei Kirin 970 octa-core processorn gör att du utan tvivel får en användarupplevelse som är utöver det vanliga.

Fyra av de åtta kärnorna i Kirin-processorn är klockade till 2,36 GHz. De resterande fyra kärnorna är klockade till 1,8 GHz och är därmed perfekt för mindre krävande uppgifter. Denna indelning gör att batteriet i telefonen används på ett lämpligt vis.

Köp en begagnad Huawei P20 Pro här hos Blue City

Skulle du kunna tänka dig att lägga vantarna på en billig Huawei P20 Pro? Då har du kommit till rätt plats. Här på sidan kan du nämligen köpa en begagnad Huawei P20 Pro, som är redo att användas och vara till nytta för en ny ägare.

När du köper din telefon här hos oss, är det alltid utan abonnemang. Du kan därför helt fritt välja vilket telefonabonnemang du vill använda med din Huawei P20 Pro.

Om du vill ha en solid kameratelefon är det ett uppenbart val med Huawei P20 Pro. Priset är lågt när du köper din smartphone här hos oss, och samtidigt gör du en skillnad för miljön genom att köpa begagnad elektronik.

Om du letar efter en riktigt bra telefon som håller en hög nivå, både gällande design, kamera, ljud, nätverk och insidan, är det här rätt val för dig. Huawei P20 Pro erbjuder inbyggd GPS/GLONASS geolokalisering genom dual band wi-fi ac, vilket innebär att du har möjlighet att få höghastighetsinternet på din smartphone.

Mer information
Produktgrupp Mobiler
Produktkategori Smartphones
Modellnamn P20 Pro
Färg Svart
Kapacitet 128GB
SIM-kort typ DualSIM
Wi-Fi Ja
Bluetooth Ja
Varumärke Huawei