•  
 • Din trygghet

  14 dagars öppet köp.
  2 års Blue City garanti.

 • Snabb leverans

  3-5 dagars leveranstid.

 • Fri frakt

  När du beställer för över 700 kronor.

Begagnad Laptop - Notebooks & Bärbara Datorer

Begagnad Laptop - Notebooks & Bärbara Datorer

Stigande ordning

Stigande ordning

Här kan du fynda en begagnad laptop med garanti.


Blue City har ett stort utbud av bärbara datorer och Notebooks. Välj bland populära modeller från kända varumärken som Samsung, Acer, ASUS, Dell, HP och Lenovo. Vi har allt från bra arbetsdatorer till laptops för studier samt smarta gaming laptops till kräsna spelare som behöver massor av kraft.


Vi använder skickgradering på våra produkter så du kan välja om du vill köpa en laptop i perfekt skick, gott skick eller rimligt skick beroende på ditt behov och budget.


Blue City är experter på begagnad elektronik och vi genomgår alla produkter grundligt innan de går vidare till återförsäljning. De rensas på gammal data och vi säkerställer att de är felfria och klara för användning.


Det ingår alltid 2 års produktgaranti när du köper produkter från oss. Vilket betyder att i 730 dagar från fakturadatum, ska våra produkter i allt väsentligt fungera i enlighet med vår produktbeskrivning och att våra produkter är fria från materialfel vid leverans. Du får även 14 dagars prisgaranti från leveranstillfället. Skulle du mot förmodan hitta produkten billigare hos någon annan förhandlare i Sverige, betalar vi tillbaka mellanskillnaden och ytterligare 50 kronor.


Du får även 14 dagars ångerrätt om du inte skulle vara nöjd med ditt köp. Detta ger dig som kund en trygghet och vi får glada och nöjda kunder.


När du köper begagnat sparar du inte bara pengar, du gör du även något bra för miljön. Vi tycker det är synd när användbar elektronik slängs och slösas bort. Otroligt mycket bra elektronik går till spillo och det vill vi stoppa.


Vi hoppas du finner exakt vad du söker. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.


Vi säljer även begagnade tillbehör om du skulle behöva något extra.


Tänk på att vi har ett begränsat antal produkter och att vårt utbud kan växla. Men, vi försöker alltid ha ett så brett sortiment som möjligt för våra kunder.


Utforska utbudet och köp en billig laptop tryggt och enkelt här!