•  
 • Din trygghet

  14 dagars öppet köp.
  2 års Blue City garanti.

 • Snabb leverans

  3-5 dagars leveranstid.

 • Fri frakt

  När du beställer för över 700 kronor.

Begagnade Datorer

Begagnade Datorer

Stigande ordning

Stigande ordning

Välkommen att utforska vårt breda utbud av begagnade datorer.


Här har du har möjlighet att köpa en riktigt bra begagnad stationär dator eller laptop som du kan använda till arbete, studier, underhållning eller spel till ett oöverträffligt lågt pris. Vi lovar dig hög prestanda och kvalitet till lågpris.


I vårt sortiment finner du modeller från bland annat Apple, ASUS, Acer, Dell, Lenovo m. fl. Vi på Blue City är experter på begagnad elektronik och våra duktiga tekniker går grundligt igenom alla produkter och rensar dem på gammal data innan de går vidare till försäljning i vår webbshop.


Alla våra produkter skickgraderas så du kan välja om du vill köpa billiga begagnade datorer i perfekt skick, gott skick eller rimligt skick beroende på dina behov och budget.


Det ingår alltid 2 års produktgaranti när du köper produkter från Blue City. Du får även 14 dagars ångerrätt om du mot förmodan inte skulle vara helt nöjd med din vara. Du som kund är otroligt viktig för oss och vi gör alltid vårt bästa för att du ska vara helt nöjd med din produkt och ditt köp hos oss.


Vår kundservice hjälper gärna till och besvarar eventuella frågor.


När du köper begagnat sparar du inte bara pengar utan gör även ett bra miljöval. Otroligt mycket bra elektronik går idag till spillo i vårt samhälle. Det vill vi på Blue City sätta stopp för och ändra på.


Vi försöker alltid ha ett stort sortiment av begagnade datorer i vår webbshop. Men tänk på att vi har ett begränsat antal av varje produkt. Skulle produkten du vill ha tillfälligt ta slut så håll utkik, vi får ständigt nya produkter i vårt sortiment.


Det ingår alltid fri frakt vid köp över 700 kr.


Vi är glada att du hittat hit, välkommen att fynda bland våra billiga datorer!