Laddar

Vårdrömmar

For_rsdr_mme_blog-banner_SE

Våren och magin är på väg!

Våren är på god väg. Så skönt! Det är en magisk tid, som speciellt i tider som dessa, ger ett extra uppsving i både humör och drömmar. Hos Blue City vill vi gärna boosta både ditt humör och dina drömmar. 

I resten av maj månad bjuder vi på lite vårgodis i form av “VÅRDRÖMMAR” som gäller från onsdag den 12 maj till fredag den 4 Juni (kl. 23.59). 

Här ger vi 5% på all elektronik (som redan är billig) och vi ger 50% på utvalda tillbehör, inklusive skärmskydd (halva priset på skärmskydd till iPhone-användare).

Du kan läsa mer om VÅRDRÖMMAR här på sidan och se om det finns någon härlig elektronik i vår nätbutik eller i våra butiker, som kan höja ditt humör och uppfylla dina drömmar. 

Våren är magisk (speciellt i dessa tider)

Våren är magisk och full av gott humör och spirande drömmar! Och alla älskar våren. Det är utan tvekan en magisk tid, där drömmar spirar och gror. Ljuset kommer tillbaka och temperaturen blir varmare. Naturen blommar och slår ut. Djurlivet börjar kvittra, surra och kväka. Kort sagt börjar vi alla, både natur, människor och djur, att vakna upp från det bleka och kanske lite tråkiga vinteridet. 

Att våren är magisk är obestridligt. Och att denna magi särskilt kan ses och kännas i just denna tid, är också obestridligt. För vilken tid det har varit och fortfarande är. Nu kan vi verkligen känna hur våren som årstid är nära förbunden med frihet, och inte desto mindre, den frihetskänsla vi i Sverige både är stolta och glada över. Precis som den lite bleka och trista vinterperioden, har vår frihetskänsla nämligen också påverkats under den senaste tiden. Fördelen med detta är ändå, att vi nu uppskattar de möjligheter vi har lite extra och de drömmar vi planerar för och genomför. Stora som små. 
Friheten att drömma

Känslan av frihet kommer närmare och närmare för oss här i Sverige. Samtidigt är solen och våren alldeles nära oss nu och hur skönt är inte det. Våren ÄR helt enkelt en magiskt tid. Jo, visst välsignas vi fortfarande av några regnstänk, ett lättare åskväder och/eller en liten hagelby då och då. Men är ju ändå Sverige vi talar om. Ombytligt vårväder hör liksom till. Men man ska inte gnälla över lite ombytligt väder när vi ju har så många fina möjligheter i vårt land. Möjligheter som ger oss en fantastisk frihet och möjlighet att (vår-)drömma.


Vad betyder frihet för dig? 

I Sverige betyder frihet många olika saker för olika människor. För oss betyder det bland annat att ha möjlighet att röra oss fritt och göra det vi har lust till, och att känna oss fria att göra just detta. Frihet kan t.ex. vara att gå på ett fik eller på restaurang. Att gå på koncerter, events och festivaler. Att åka till stadion och se sport. Att mysa med vänner, familj och partners. Att ha ensamtid. Att gå och shoppa. Att promenera i parker och skog. Att resa runt hemma och utomlands. Att sporta och träna. Att göra något bra för andra. Att göra något bra för jorden och miljön. Att möta nya människor. Att träffas. Att sjunga. 

Kort sagt: Att leva. 

Vårdrömmar hos Blue City 

Hos Blue City gillar vi också att drömma. Vi gillar också att hjälpa andra att uppfylla sina drömmar. 

I resten av maj månad bjuder vi därför på lite vårgodis i form av “VÅRDRÖMMAR” som gäller från onsdag den 12 maj till fredag den 4 Juni (kl. 23.59). 

Här ger vi 5% på all elektronik (som redan är billig) och vi ger dig även 50% på utvalda tillbehör. Så skynda dig att kika runt i vår nätbutik eller besök en av våra fysiska butiker och hitta inspiration till VÅRDRÖMMAR som kan boosta ditt humör och dina drömmar.