Laddar

Julklappstips

Skriven av Iben Sofie, Blue CityIt’s beginning to look like Christmas… Julen närmar sig och vi har äntligen kommit till den mysigaste tiden på året. Julfriden. Julen är kärlekens tid och de flesta vill gärna glädja nära och kära med fina julklappar. Kanske letar du efter en julklapp till han den gulliga, t.ex. en gullig man, pojkvän, kompis eller en manlig familjemedlem? Det kan också hända att du är på utkik efter en klapp till den underbara kvinnan, kanske väninnan, flickvännen, dottern, systerdottern, frun eller en annan kvinnlig familjemedlem?

 

Julklappstips: saknar du en julklapp till din partner?

I Sverige är vi tokiga i julklappar, både att få dem och ge dem till människor vi tycker om. Men att köpa en julklapp till exempelvis sin partner är såklart alltid en smaksak. Så vad är egentligen den perfekta julklappen till honom eller henne? Hos Blue City har vi massor av olika julerbjudanden som du kan hämta inspiration i till dina julklappar och i år har vi även gjort en jultidning med massvis av inspiration. Och varför inte byta ut några mjuka klappar mot smart och miljövänlig elektronik? Kanske en begagnad PlayStation eller Xbox? Eller en klimatsmart iPad? Eller kanske den klassiska klappen, en begagnad iPhone eller smartphone? Valmöjligheterna är många och hos Blue City är utbudet lyckligtvis stort. 

 

Julklappstips: saknar du en julklapp till ditt barn? 

Behöver du julklappstips till ditt barn så kan en återvunnen iPhone eller iPad vara en bra idé. En begagnad iPad till gaming eller inlärningsspel är alltid en säker hit! Men en användarvänlig iPhone kanske också kan vara en idé!
Få lite extra av det goda - Sälj din begagnade elektronik till oss!

Har du en massa gammal elektronik i gömmorna som du ändå aldrig använder? Då kan du återvinna och sälja din begagnade elektronik till oss på Blue City!

Du kan till exempel sälja din gamla dator, iPad, smartphone, spelkonsol eller iPhone till oss. Och fördelarna är många! När du säljer din gamla elektronik till oss får du både ordning och reda hemma, och du hjälper med att främja hållbarhet och återvinning OCH du får lite extra pengar över till julklappar! 

 

Ska du byta en julklapp från Blue City?

Ibland händer det att man får en julklapp som man gärna vill byta. Det är inget problem eftersom du självklart också kan byta dina julklappar hos oss. Och bara lugn, vi ger dig god tid för att byta dina julklappar från Blue City om du behöver det. Alla klappar som är köpta online eller i Blue Citys butiker från november kan bytas till den 31 januari 2022.