Laddar

Januarirea

Januari erbjudanden – Är du redo för januarirean 2022

Nu är det dags igen, puha äntligen! Tiden när det helt nya året står för dörren och inte minst januarirean! Precis som den senaste julsäsongen är januari i Sverige omgivet av spänning och undrande frågor som ”kommer det några bra erbjudanden till januarirean i år?”

Som tur är, är svaret: Ja, det gör det. Självklart kommer det även i år otroligt skarpa erbjudanden till årets januarirea. Här hos Blue City kan du dyka ner i våra bra erbjudanden, rabatter och helgerbjudanden här på sidan, regelbundet i hela januari månad.


Vi har längtat riktigt mycket till det nya årets januarirea, har du också det?

Är det dags- och helgerbjudanden med i januarirean?

Ja, det är det, det kommer att vara massor med både dags- och helgerbjudanden i Blue Citys januarirea i år. Du kan se vilka dags- och helgerbjudanden på begagnad elektronik som ingår i januarirean här på sidan. Det är en bra idé att regelbundet hålla ögonen öppna med vilka priser, erbjudanden och rabatter som är aktuella. Men vi kan garantera dig att det, i de kommande dags- och helgerbjudandena på begagnad elektronik, kommer att vara riktigt skarpa erbjudanden. Du hittar allt detta både här på sidan, och runt omkring i våra Blue City butiker. Så kom ihåg att hålla ögonen öppna.

Hitta den närmaste Blue City butiken direkt!

Hur länge fortsätter januarirean i Blue City?

Perioden för januarirean skiftar lite från år till år. Detta kan både vara på grund av skiftande väder, olika leverantörer och eftersom det ibland tar lite längre tid att smälta julmaten efter den senaste julen.

Hur vill du att ditt (klimat) år ska börja?

Är ditt nyårslöfte också i klimatets anda med planer på att minska ditt personliga klimatavtryck under 2022? Kanske är du redan lite av ett klimatbarn som alltid är på jakt efter grönare alternativ. Hos Blue City kan du hitta ett grönare alternativ och ta del av vår klimatvänliga januarirea. Du kan köpa begagnad elektronik från Blue City och spara på miljöns resurser. Vi erbjuder rabatter på upp till 15% på populära produkter både online och i butikerna.

Vad kan du göra för att minska ditt personliga klimatavtryck under 2022?

Som privatperson finns det många bra tips och saker du kan göra för att minska ditt personliga klimatavtryck - och du har säkert hört det förr. Du kan äta mindre kött, resa mindre, resa med tåg istället för at ta flyget, ta cykeln istället för bilen och inte minst vara en mer hållbar konsument.

Men vad betyder det att vara en hållbar konsument? Att vara en hållbar konsument handlar först och främst om att vara en mer välgrundad konsument. En stor del av vårt personliga klimatavtryck kommer från konsumtion och inköp av kläder, möbler, elektronik, etc.

En förändring av dina konsumtionsvanor är därför också ett bra steg på vägen mot ett minskat klimatavtryck. En stor del av vår konsumtion och inköp kan ofta undvikas eller inhandlas på ett mer hållbart sätt. Till exempel genom att köpa begagnat istället för nytt. Gör därför 2022 till det år du inte köper något utan att först fråga dig själv: "Kan jag dela, låna eller köpa begagnat istället?"

Köp använd elektronik med 2 års garanti till bra priser under januari

Hos Blue City gör vi det enkelt och fördelaktigt att köpa begagnat istället för nytt. Vi tillhandahåller en 14 dagars returpolicy samt 2 års garanti. Behöver du en ny iPhone, smartphone, iPad, bärbar dator, Macbook eller annan elektronik kan du med fördel köpa använd elektronik hos Blue City till bra priser under vår januarirea.