Laddar

Stor födelsedagsrea!

SVENSK_Rosa_boks_nyt_design_fodselsdag_2020_no_cta
SVENSK_Rosa_boks_nyt_design_fodselsdag_2020_no_cta_RESIZED

Ska det vara fest, låt det bli en stor fest! Blue City öppnade dörrarna för första gången den 14 juli 2014 i Danmark och nu fyller vi fem år. Det firas med en mängd starka erbjudanden på renoverad elektronik med 3-års reklamationsrätt på alla produkter.

Vi bjuder in dig till en fest av erbjudanden i vår Malmö butik, samt här på www.bluecity.se.


Letar du efter en ny iPhone, Samsung Galaxy eller kanske en ny MacBook? Då är det nu du ska slå till – du behöver inte leta igenom ett lång katalog av erbjudanden, vi har nämligen samlat de bästa erbjudandena för dig just här www.bluecity.se. Alla erbjudanden till vår födelsedagsfest finner du även i våra butiker.

5 års kamp för miljön

Sedan 2014, tillsammans med våra underbara kunder, har Blue City besparat världen över 25 000 000 ton avfall! Det motsvarar över 18 461 korvvagnar! Tugga på det – det är en hel del. Vi vill gärna tacka alla våra fantastiska kunder genom att hålla inte bara en kampanjvecka utan erbjuda hela 14-dagars födelsedagsfirande.

Hur drar jag av rabatten från ordinarie pris?

Oroa dig inte – vi har gjort det enkelt för dig att hitta din väg runt alla våra födelsedagserbjudanden. Vi har dragit av rabatten åt dig, och du kan enkelt se hur stor rabbat vi ger dig på varje produkt. Gör något bra för dig själv – kom till vår födelsedagsfest med bra priser. Köp billig elektronik – med både ett gott pris och miljösamvete.

Varför köpa elektronik på Blue City?

På Blue City kan du köpa din favorittelefon, dator eller annan elektronik till ett förmånligt pris. Vårt koncept är uppbyggt kring re-cycling, även kallad e-cycling, där vi ser värdet i att ge elektroniken ett nytt liv. I dagens samhälle är "kasta ut" kulturen väldigt stark, vilket inte är bra ur ett hållbarhetsperspektiv. Sedan starten 2014 har våra kunder besparat jorden över 25 000 000 ton avfall. En utveckling som vi är angelägna fortsätta driva för alla inblandade parter, speciellt för kommande generationer.

Säljer Blue City något annat än iPhones?

På Blue City säljer vi spännande och högkvalitativ elektronik med 3 års reklamationsrätt. Vi säljer och köper i princip allt: smartphonestabletsPCsmartwatches etc. från bland annat Apple, Samsung, Huawei, HP och Dell. Kolla in vår webshop eller en av våra butiker för att upptäcka de många olika spännande födelsedagserbjudandena som vi har. Tänk på att vi har ett begränsat antal artiklar i lager och att det därför finns ett ständigt skiftande urval i webbshoppen.

Köp återanvänd elektronik med 3 års reklamationsrätt på alla produkter och prisgaranti

Vi har alltid prisgaranti om du hittar en annan återförsäljare med samma produkt och som även ger 3 års reklamationsrätt. Naturligtvis gäller detta även under födelsedagskampanjen, där vi också matchar alla priser och drar av ytterligare 50 kronor, så du kan gå härifrån med en bra affär. På Blue City kan du alltid vara säker på att du får kvalitetselektronik till bra priser och en trygg begagnadhandel.

Scrolla upp till toppen av sidan och hitta nästa elektronikköp

Är du redo att köpa ny elektronik – med gott samvete? Scrolla då upp och utforska våra otroliga födelsedags erbjudanden.

Gör något bra för miljön och spara pengar. Köp en iPhone på Cyber Monday eller en iPhone på Black Friday!