Laddar

Cyber Monday

*Gäller inte Apple AirPods

Cyber Monday är en av de allra största dagarna för online shopping, då butiker erbjuder sänkta priser på utvalda varor. Cyber Monday kan liknas vid e-handelns alldeles egna Black Friday. Då är det fokus på näthandel och inte minst datorersurfplattorspelmobiltelefoner, TV-apparater och annan hemelektronik. Hos Blue City hittar du en rad erbjudanden på Cyber Monday. Titta igenom vårt sortiment och lägg en beställning!

År 2021 infaller Cyber Monday måndagen den 29 november, alltså den första måndagen efter den amerikanska Thanksgivingdagen. Tidigare år har Cyber Monday blivit riktiga succéer och det finns all anledning att tro att även Cyber Monday 2021 kommer att locka till sig många kunder. Cyber Monday i Sverige växer för varje år som går. Här delar vi på Blue City med oss av Cyber Monday-tips.

Förbered dig inför Cyber Monday

Cyber Monday är en utmärkt shoppingdag för dig som gillar att köpa hemelektronik på nätet. För att få ut så mycket som möjligt av dagen är det bra att förbereda sig väl. Läs på om olika produkter i förväg och bestäm dig för vad du vill köpa. Gör gärna en topplista med dina mest efterlängtade produkter, så du vet vad du ska fokusera på.

När dagen väl inträffar kan saker nämligen hända snabbt. Nya erbjudanden dyker plötsligt upp och lika snabbt kan produkten ta slut i lager. Därför är det bra om du vet vad du vill så att du inte behöver ägna tid åt att fundera på det under själva Cyber Monday - då är det handling som gäller! De bästa Cyber Monday-erbjudandena brukar gå åt fort.

Jämför butikernas priser

Vi rekommenderar också att du jämför de olika butikernas priser - både före Cyber Monday och på själva dagen. Ibland kan något se ut som ett fantastiskt erbjudande, men när du synar det upptäcker du att det bara var ett försök att utnyttja Cyber Monday-hysterin till att locka dig att köpa en produkt till ordinarie pris. Självklart är de flesta butiker seriösa, men det är ändå bra att ha koll.

Till syvende och sist handlar det om vad du tycker en produkt är värd. Hos oss på Blue City hittar du alltid billiga, begagnade produkter. Så om du inte vill vänta till Cyber Monday med att fynda - titta igenom vårt sortiment redan idag. Många av våra priser är i nivå med de bästa Cyber Monday-erbjudandena.

Ett bra sätt att göra research inför Cyber Monday är att börja prenumerera på olika butikers nyhetsbrev och att följa dem i sociala medier. Där kan du få förhandsinformation om Cyber Monday som du kan dra nytta av när dagen väl inträffar. Dessutom har du möjlighet att ta del av olika erbjudanden och rabatter. Många butiker har dessutom en speciell webbsida som handlar enbart om Cyber Monday. Där brukar det gå att läsa när rean börjar, vilken typ av produkter som kommer att ha nedsatta priser med mera.

Tips på produkter att köpa på Cyber Monday

Det finns ett antal produkter som ofta får nedsatta priser på Cyber Monday. Här ska vi titta lite närmare på några av dessa.

Köp produkter från Huawei på Cyber Monday

Huawei har framför allt gjort sig kända för att tillverka prisvärda och funktionella mobiltelefoner. Deras mobiler är utrustade med det populära operativsystemet Android från Google. Huawei profilerat sig genom att erbjuda telefoner med kameror av högsta kvalitet. Så är du intresserad av att ta riktigt bra bilder med din smartphone bör du titta närmare på mobiltelefonerna från Huawei.

Köp Apple AirPods på Cyber Monday

Letar du efter prisvärda och funktionella, trådlösa hörlurar? Då bör du titta närmare på Apple AirPods. Dessa Bluetooth-hörlurar i in ear-modell är både bekväma och ger ifrån sig ett klart och fylligt ljud. De passar perfekt för dig som gillar att lyssna på musik eller podcasts när du är ute och promenerar, åker buss eller tåg.

Du ansluter enkelt dina AirPods till din iPhone eller iPad med hjälp av Bluetooth-tekniken. Första gången du ansluter behöver du para ihop enheterna. Sedan är det bara att slå på Bluetooth-funktionen så kommer telefonen eller surfplattan att automatiskt “hitta” din hörlurar och ansluta ljudet till dessa - helt utan trassel med sladdar.

Köp Samsung Galaxy S7 på Cyber Monday

Samsung Galaxy S7 är en av de populäraste telefonerna på marknaden. Samsung har tagit fram en telefon som stått sig väl i konkurrensen mot exempelvis iPhone. För alla som föredrar Android som operativsystem är Samsung eller Sony två utmärkta alternativ. Du kan även få chansen att köpa den senare modellen Samsung S8 på Cyber Monday. Vilken du bör välja beror i hög grad på budget och hur mycket prestanda du vill ha.

Cyber Monday - iPhone

För många är iPhone det självklara valet när det gäller mobiltelefoner. iPhone finns idag i ett stort antal olika varianter, med mer eller mindre hög prestanda, olika hög skärmupplösning och olika stort minne. Apple har rykte om sig att alltid tillverka produkter av högsta kvalitet som tål att användas, år ut och år in. Dessutom är designen ofta något i hästväg.

Cyber Monday - TV

Cyber Monday är ett utmärkt tillfälle för att handla en ny TV-apparat. Eftersom en TV ofta kostar några tusenlappar har du möjlighet att spara en hel del pengar när butikerna sänker sina priser. Några av de populäraste tillverkarna är Sony, Samsung och LG. Läs gärna på innan vad du vill ha för teknik, du kan bland annat välja mellan LED, OLED och QLED.

Cyber Monday - Dator

Innan du beställer en dator bör du ha tänkt igenom minst tre grundläggande saker. Ska du ha en bärbar eller stationär dator? Vilken prestanda behöver du? Och vilket operativsystem vill du ha? När du hittat svaret på dessa tre frågor har du begränsat urvalet till en överskådlig mängd datorer. Då kan det vara läge att börja titta på priset. På Cyber Monday har du stora chanser att göra ett riktigt fynd när det handlar om att köpa en ny dator. Datorer är nämligen ofta på rea under Cyber Monday. Hos oss på Blue City hittar du alltid ett stort utbud av billig, begagnade datorer.

Cyber Monday - Gaming-headset

Ett gaming-headset är den perfekta presenten till tonårssonen eller tonårsdottern som gillar att spela dataspel. Med ett headset blir det möjligt att hålla kontakt med de andra som spelar i realtid. Spelandet blir mycket mer socialt och just den sociala aspekten tillför helt nya dimensioner till spelandet.

Cyber Monday - Xbox One

Xbox One är den populära spelkonsolen från Microsoft som erbjuder tusentals timmar av underhållning. Här finns spel för alla smaker - från gulliga plattformsspel till spännande biljakter. Xbox One erbjuder dessutom riktigt bra prestanda och grafik utöver det vanliga. Ett alternativ till Xbox kan vara Playstation, som också är en populär och bra spelkonsol.

Köp begagnad hemelektronik hos Blue City på Cyber Monday

Undrar du om du ska satsa på Black Friday eller Cyber Monday? Det bästa rådet är förmodligen att satsa på båda tillfällena, då har du störst chans att fynda. Men kom ihåg att bestämma dig för en budget innan, så du inte handlar för mer än vad du har råd med.

Hos oss på Blue City kan du alltid fynda - även när det inte är Cyber Monday. Det finns många fördelar med att köpa hemelektronik hos oss på Blue City. Du sparar pengar och du gör en insats för miljön. Eftersom vi graderar skicket på våra produkter är det lätt för dig att veta vad du ska förvänta dig av produkten när det gäller kvalitet.

Hos oss kan du alltid köpa billig begagnad hemelektronik men håll extra utkik på Cyber Monday, då blir det extra bra erbjudanden hos oss. Varm välkommen att handla online hos Blue City på Cyber Monday 2021!

no_image