Laddar

Blue City - rabattkoder på elektronik

Blue City - rabattkoder på elektronik

Hur använder jag en rabattkod på bluecity.se?

Om din rabattkod inte accepteras

När kan jag använda min rabattkod på elektronik?

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och bli först med att spara pengar på billig elektronik

Var rädd om miljön och undvik onödigt slöseri med resurser med en rabattkod på begagnad elektronik

Är rabattkulturen dålig för miljön?

 

Få våra senaste rabattkoder genom att registrera dig för vårt nyhetsbrev här

Registrera dig för vårt nyhetsbrev:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev:

Rabatkod december 2020

"Advent20203" 13/12-19/12.

Spara pengar genom att använda en Blue City-rabattkod online

Hos Blue City har vi alltid bra priser i våra butiker och vår webbutik. Men även om vi redan har låga priser kan det vara trevligt att spara pengar med en rabattkod.

Med en rabattkupong som gäller på bluecity.se kan du spara pengar när du handlar från Blue Citys stora urval av billig elektronik.

Vi har ett brett utbud med billig elektronik och kan säkert möta dina behov, oavsett om du behöver en ny mobiltelefon med tillhörande mobilskal eller en ny bärbar dator. Vårt sortiment av smartphones sträcker sig från trendiga iPhone till Samsung och Huawei.

Vårt sortiment med bärbara datorer innehåller allt från MacBook till traditionella Windows-datorer. Därför kan du tillgodose dina behov, oavsett om du behöver en bärbara dator för skolan, för jobbet eller för att spela spel.

Om du föredrar att spela spel på en konsol, har vi självklart också ett urval med konsoler. Hos oss hittar du din favoritkonsol, oavsett om du föredrar Xbox eller Playstation. Är du mer intresserad av prylar som en ny smartwatch, eller behöver du en bra högtalare eller en kamera som tar fina bilder, hittar du även detta i vår webbshop.

Hur använder jag en rabattkod på bluecity.se?

Du använder din rabattkod på bluecity.se i samband med betalningen av din beställning. När du har lagt till önskad artikel i varukorgen, klicka på kundvagnen i det övre högra hörnet och klicka på "gå till beställning". När du har angett din leveransadress och önskad leveransmetod kan du gå vidare till betalningen. Här kan du välja "rabattkupong" och ange rabattkoden. Klicka sedan på "använd rabattkupong" för att aktivera rabattkoden. Om rabattkoden är giltig och matas in korrekt dras rabatten automatiskt från ditt köpbelopp. Om din beställning överstiger 599 SEK, även om du använder en rabattkupong, får du gratis frakt.

Det är bara möjligt att använda en rabattkod per beställning. Om du har flera rabattkoder rekommenderar vi därför att du använder den rabattkod som löper ut först eller som gör att du kan spara mest pengar på din beställning. Sedan kan du använda den andra rabattkoden vid din nästa beställning.

Om din rabattkod inte accepteras

Det kan finnas flera skäl till varför din rabattkod inte accepteras. Börja med att se till att du har angett rabattkoden korrekt och var uppmärksam på kombinationen av stora och små bokstäver.

Du kan kopiera rabattkoden (välj rabattkoden och använd tangentbordskombinationen Ctrl + C) och klistra in i rutan (klicka i rutan för rabattkod och använd tangentbordskombinationen Ctrl + V). Detta är det enklaste sättet att se till att rabattkoden är korrekt angiven.

Din rabattkod måste vara en Blue City-rabattkod. Kontrollera därför om din rabattkod är för Blue City eller om du till exempel har en rabattkod för datorförsäljning eller för en annan webbplats än bluecity.se.

När kan jag använda min rabattkod på elektronik?

Du kan använda våra rabattkoder online även om vi redan har rabatterade priser. Du kan dock inte använda våra rabattkuponger i kombination med kampanjrabatter, rea och andra kampanjerbjudanden. Till exempel, om vi har ett aktuellt helg-erbjudande på elektronik på bluecity.se i december kan du inte samtidigt använda en julrabattkod.

Om du är osäker på om du kan använda din kupong kan du alltid försöka ange kupongkoden. Om rabattkoden fungerar på den / de produkter du vill köpa, accepteras den automatiskt.

Vi har för närvarande inga aktiva rabattkoder för vår onlinebutik.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och bli först med att spara pengar på billig elektronik

Våra rabattkoder läggs till löpande i ovanstående kalender. Om du vill få tag i rabattkoderna före alla andra och få information om kampanjer och få exklusiva Blue City-rabattkoder på elektronik kan du registrera dig för vårt nyhetsbrev här:

Registrera dig för vårt nyhetsbrev:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev:

Var rädd om miljön och undvik onödigt slöseri med resurser med en rabattkod på begagnad elektronik

Med en Blue City-rabattkod sparar du inte bara pengar - du är också snäll mot miljön när det gäller onödig användning av resurser. Genom att köpa begagnad elektronik från Blue City förlänger du elektronikens livslängd och bidrar till en förändring när det gäller köp-och-släng-kulturen som kännetecknar samhället idag.

 

Är rabattkulturen dålig för miljön?

Hos Blue City tycker vi inte att det är ett problem att ge dig och andra möjlighet att spara pengar på kvalitetselektronik, eftersom vårt koncept är centrerat kring återvinning. Ett köp från oss bidrar till en cirkulär ekonomi och en bättre miljö. Hos Blue City tror vi att det handlar om att konsumera klokt, så vårt mål är att sprida elektronikåtervinning.

Vi tror därför att det är en fördel för miljön att hjälpa människor att ha råd med god kvalitet som håller längre. Vi vill ge människor möjlighet och råd att köpa precis den produkt de vill ha av god, hållbar kvalitet. Vi tror på långsiktigt hållbar konsumtion.