Laddar

Late Summer Sale Erbjudande os Blue City

Blue City välkommnar dig till vår stora sensommar försäljning med starka priser och spännande erbjudanden. Kampanjen kommer finnas i alla våra elektronikbutiker samt här på www.bluecity.se så du har gott om möjligheter att dra nytta av alla våra fantastiska erbjudanden på använd kvalitetselektronik med 2 års garanti.

Hitta erbjudanden under kategorierna

Oavsett om du letar efter den nya iPhone XsiPhone 7Samsung GalaxyMacbook eller en ny bärbar dator så hittar du alla produkter och erbjudanden under de relevanta kategorierna. Du kan hitta alla erbjudanden för Late Summer Sale 2019 både online i vår webbshop eller vår butik i Malmö.

Hitta alla bra erbjudanden här- online och i våra butiker

Nu blir det lika lätt som möjligt för dig att hitta alla fantastiska online erbjudanden på elektronik. Vi har samlat alla erbjudanden du behöver för skolstart 2019, för arbetet eller bara en ny start på elektroniken efter sommaren. Hos oss har vi ingen studentrabatt, utan rabatter till alla våra kunder under Late Summer Sale.

Hur får jag produkten?

Kom gärna ner till butiken om du önskar ytterligare vägledning kring att köpa använd elektronik från oss. Våra medarbetare är skarpa i sin vägledning när det kommer till vilka produkter som passar just dig och dina behov. Önskar du att beställa online är detta också möjligt. Vi skickar även din elektronik i återanvända kartonger så att du hjälper till att skona miljön ännu mer. Fantastiskt!

Så håller du koll på de olika erbjudandena inför skolstarten 2019

Vilka produkter letar du efer?

I så fall rekommenderar vi att du grundligt besöker många olika onlinebutiker och butiker för att se de olika erbjudandena.

När slutar de olika erbjudandena?

Håll dig uppdaterad med våra nyhetsbrev om du önskar vara uppdaterad gällande våra fantastiska kampanjer hela året. I många fall är det värt att ladda ner olika erbjudande-appar, så att du är fullt utrustad för att göra en bra affär.

Få ned alla dina favoriterbjudanden på en lista så kan du enkelt filtrera bort de sämre erbjudandena.

Enkelt och smidigt!

Vilka produkter säljer Blue City?

Bortsett från diverse tillbehör så är alla våra produkter begagnade. Vi ger elektroniken nytt liv så det inte hamnar i botten av en låda och bara samlar damm. Lyckligtvis är detta en inställning som blir mer och mer utbredd bland svenskarna och resten av världen. Vi har ett av Sveriges största urval av iPhones och smartphones, som iPhone X, iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6 och äldre modeller. Vi säljer även smartphones som Samsung Galaxy, Huawei, ASUS, BlackBerrry, BQ, VAT, Doro, Lenovo, OnePlus, och Sony Ericsson.

Säljer Blue City annat än Macbooks och iPhones?

Vi har mycket elektronik på lager, till exempel iPhones, Smartphones och Macbooks. Vi kan också erbjuda schyssta högtalare till sköna toner, effektiva bärbara datorer till arbete eller spel, gaming- datorer, smartwatches och surfplattor. Vi har nästan allt som elektronik-hjärtat kan begära. Hitta våra många spännande erbjudanden på www.bluecity.se eller i våra butiker så att du eller dina nära och kära är redo för skolstart 2019, arbetet eller många timmar med kvalitetselektronik utan att tömma hela kontot.

Hur dras rabatten av från ordinarie pris?

Vi har redan dragit av rabatten innan du valde produkten. Det ända du behöver oroa dig över är vilken produkt du ska välja att förgylla din dag med. Ska det vara en effektiv bärbar dator från HP eller Lenovo, en vass iPhone 8 eller kanske en läcker Macbook Air till skolbänken. Valet är upp till dig! Vi kör inte Apple Study Discount utan rabatten vi har gäller för alla våra kunder. Få bland annat hela 10% på en ny MacBook eller bärbar dator, 5% på iPhones och smartphones eller hela 15% på en snygg smartwatch.

Vill du att barnen ska ha en bra start på studierna?

Det är nu skolstart 2019 så det är viktigt att vara redo för de nya utmaningarna. Dock kan detta göras utan att tömma hela kontot tack vare Blue City. Här kan du ge dina barn en bra start med den bästa utrustningen med gott samvete och extra pengar över i fickan. Så, är ditt barn redo för skolstart? Spana in våra fantastiska erbjudanden online och i vår butik i Malmö.

Blue City 3 års reklamationsrätt

Vi har alltid prisgaranti om du hittar en annan återförsäljare med samma produkt, med 3 års reklamationsrätt. Detta gäller också under kampanjen , där vi matchar alla priser och drar av ytterligare 50 kronor, så att du kan gå härifrån och känna att du har gjort en bra affär. Hos Blue City kan du alltid vara säker på att det är kvalitetselektronik till ett bra pris och en säker handel med använd elektronik.

Varför köpa elektronik till skolstarten 2019?

Ska ditt barn börja skolan, om du själv ska börja på universitetet eller ett nytt jobb, är det bra att du säkerställer att du har bästa möjliga startvillkor. Detta kan du göra genom att förse dig med den senaste och mest effektiva elektroniken så att du är redo att möta alla utmaningar som kan uppstå. Man bör inte minska på elektroniken i denna situationen. Det vore synd att hamna på efterkälken på grund av bristen på elektronik.

Hur väljer jag rätt bärbar dator för mitt barn?

Hos Blue City erbjuder vi kvalificerad hjälp med att välja elektronik baserat på dina behov. Vi gör detta i alla våra elektronikbutiker så du kan vara säker på en trygg handel med använd elektronik till studiestart, skolstart, arbete eller bara där hemma. Vi erbjuder också en 14-dagars returpolicy och 3 års reklamationsrätt, så du kan känna dig trygg med att spendera dina välförtjänta pengar hos oss. För både dig, jorden och ditt konto.

Varför är Blue City det rätta valet för studiestart 2019?

För det första sparar du mycket pengar genom att köpa elektronik hos oss. Du får använd elektronik som är certifierat datasäkert, kvalitetstestat och säker på alla sätt. Elektroniken är rensad och genomgången så den är redo att användas flera år till. Dessutom skyddar du miljön när du köper använd elektornik hos oss. År 2018 använde världens befolkning cirka 54 miljoner resurser- eller motsvarande 4500 Eiffeltorn. En skrämmande tanke men något du och vi kan göra något åt idag.

Hur länge varar vår summer sale?

Vår sommarförsäljning börjar den 15 augusti och slutar den 8 september. Detta innebär 3 veckor med fantastiska erbjudanden, både online och i våra butiker så att du kan göra ett bra köp. Till exempel en bärbar dator, iPhone 8, iPhone 7, iPhone X, Samsung Galaxy, Huawei, HP, Lenovo, Apple-produkter och även fantastiska erbjudanden på annan kvalitetselektronik. Valet är helt upp till dig. Behöver du hjälp med att välja rätt elektronik för dina behov är vi redo att hjälpa dig med många bra tips och råd.

En miljövänlig historia

Vi kan ge dig fantastiska erbjudanden under hela kampanjen och samtidigt även ett gott samvete. Varje gång du köper elektronik från oss skonar du planeten från massa energi, hittills har våra kunder skonat jorden från omkring 24 miljoner kg resurser och avfall. Därför behöver du inte studentrabatt eller studentkort för att ta del av härligheterna- vi har samlat allt här. En MacBook kräver 400 000 liter vatten för att produceras ( poolen i den lokala simhallen kräver 700 000 liter- Detta tål att tänkas på). Dessutom slänger vi ut miljoner iphones och smartphones varje år. Allt detta kan du hjälpa att råda bot på genom att köpa din elektronik på Blue City- Du får till och med 2 års garanti och mycket pengar över på kontot.

Vi hoppas du hittar något du är på jakt efter under vår Late Summer Sale och vi önskar dig även en bra start på sensommaren. Gör livet lite enklare med bra elektronik från Blue City, de kan faktiskt löna sig hos oss, utan att spränga kontot, avboka semestern till Malaga eller avstå julgranen. Trevlig jakt på fynd!