Laddar

Konfirmation 2019

Du får ett gott samvete genom att köpa använd elektronik

Genom att köpa din elektronik från oss skonar du också jordklotet från otaliga ton av resurser. Du får till och med möjlighet att få dina konfirmationspengar att räcka längre. Brinner konfirmationspengarna i fickan? Få ut mer av dina pengar genom att köpa begagnad elektronik från Blue City.

Vilken typ är du? Se vårt urval av använd elektronik nedan

Få ut mer av konfirmationspengarna - köp begagnad elektronik från Blue City. Kliv in i vuxenlivet med gott samvete och få vad du vill samtidigt. Vi har samlat in den bästa elektroniken för konfirmanden som vill få ut mer av konfirmationspengarna.

Idéer till modehajen

Använd elektronik är det nya svarta.

Är du bekant med de stora varumärkena och älskar känslan av kvalitet i dina händer så kolla hit. Vi har samlat ett antal spännande kategorier av använd elektronik med 2 års garanti, så du får mycket mer för konfirmationspengarna. Letar du efter den senaste iPhone, den flashigaste MacBook Pro eller en läcker Apple Watch - nu kan du få det du söker, samtidigt som du skonar miljön från många kilo avfall och resurser.

 

Idéer til gamern

Är du också ett stort fan av LAN-fester, CS-turneringar och FIFA one-on-one´s? Vi har samlat in de bästa produkterna för dig. Få kvalitetsprodukter till låga priser och samtidigt skona miljön genom att köpa dina konfirmationspresenter hos Blue City. Se bland annat vårt sortiment av använt kvalitetskontrollerade gamer-datorer eller konsoler, så du är redo för flera timmars underhållning framför skärmen.

Idéer till Youtuberen

Är YouTube en vanlig del av din rutin på mobilen och den bärbara datorn, och är du också helt redo när PewDiePie, Jon olsson eller Therese Lindgren postar nya videoklipp på kanalen? Vi har samlat hela ditt "BLOGGER STARTERKIT" på ett ställe, med ett stort urval av använda mikrofoner, iMacs och systemkameror - redo att skicka dig till bloggeruniverset. Köp begagnad elektronik på Blue City så du får mycket mer för konfirmationspengarna och samtidigt skonar miljön från otaliga kilo resurser och avfall.

 

Idéer till streameren

Är det Game Of Thrones, The Act eller Stranger Things som spelas upp på skärmen för tillfället? Eller är du redan redo för nya binge-äventyr? Vi har samlat alla produkter du behöver för att få den bästa upplevelsen i ditt universum av serier och filmer. Se vårt utbud av använda TVhögtalareiPads och hemmabio och få mycket mer för dina konfirmationspengar. Du skonar till och med jorden från flera kilo avfall i processen.

 Spara pengar och köp en erbjudande surfplatta på Black Friday eller elektronik till Cyber Monday.