Laddar

Januarirea

 

Börja året med poäng på karma-kontot med Blue Citys klimatvänliga januarirea

Är ditt nyårslöfte också i klimatets anda med planer på att minska ditt personliga klimatavtryck under 2020? Kanske är du redan lite av ett klimatbarn som alltid är på jakt efter grönare alternativ. Hos Blue City kan du hitta ett grönare alternativ och ta del av vår klimatvänliga januarirea. Du kan köpa begagnad elektronik från Blue City och spara på miljöns resurser. Vi erbjuder rabatter på upp till 15% på populära produkter både online och i butikerna.

Vad kan du göra för att minska ditt personliga klimatavtryck under 2020?

Som privatperson finns det många bra tips och saker du kan göra för att minska ditt personliga klimatavtryck - och du har säkert hört det förr. Du kan äta mindre kött, resa mindre, resa med tåg istället för at ta flyget, ta cykeln istället för bilen och inte minst vara en mer hållbar konsument.

Men vad betyder det att vara en hållbar konsument? Att vara en hållbar konsument handlar först och främst om att vara en mer välgrundad konsument. En stor del av vårt personliga klimatavtryck kommer från konsumtion och inköp av kläder, möbler, elektronik, etc. En förändring av dina konsumtionsvanor är därför också ett bra steg på vägen mot ett minskat klimatavtryck. En stor del av vår konsumtion och inköp kan ofta undvikas eller inhandlas på ett mer hållbart sätt. Till exempel genom att köpa begagnat istället för nytt. Gör därför 2020 till det år du inte köper något utan att först fråga dig själv: "Kan jag dela, låna eller köpa begagnat istället?"

Köp använd elektronik med 2 års garanti till bra priser under januari

Hos Blue City gör vi det enkelt och fördelaktigt att köpa begagnat istället för nytt. Vi tillhandahåller en 14 dagars returpolicy samt 2 års garanti. Behöver du en ny iPhone, smartphone, iPad, bärbar dator, Macbook eller annan elektronik kan du med fördel köpa använd elektronik hos Blue City till bra priser under vår januarirea.