Laddar

Black Weekend

Mest populära i kategorin
Laddar...

Black Weekend erbjudande hos Blue City 2018

Besök Blue City till Black Weekend, vi har då extra erbjudande på begagnad elektronik i webbshoppen.

När är Black Friday?

Black Friday infaller varje år på fredagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving. I USA minns amerikanerna datumet för Thanksgiving eftersom det infaller den 4:e torsdagen i november och Black Friday är alltid dagen efter. Vi firar Black Friday 2018 är den 23:e november.

00Days
:
00Hours
:
00Minutes
:
00Seconds

Vad är Black Friday?

Black Friday startade i USA för många år sedan och har idag spridit sig över världen. Det är en dag när man kan spara mycket pengar på produkter då de flesta butiker har rea och extra erbjudanden både online och i butik. Black Friday blev populärt i Sverige för runt 5 år sedan. Sedan dess har många butiker hoppat på trenden. På Black Friday kan man göra riktigt bra fynd om man är snabb.

Köp julklappar i god tid till ett bra pris

Black Friday är för många starten på julhandeln och en dag när man kan fynda produkter till riktigt bra pris. Så varför inte börja kika på önskelistor redan nu och se om det finns en olåst mobil, spelkonsol, surfplatta, tv eller annan elektronik med på listan. Vi erbjuder många bra billiga mobiler till barn i vårt sortiment.

Passa på att fynda julklappar på Blue City. Vi säljer begagnade produkter till bra pris med 2 års garanti och det ingår 14 dagars ångerrätt.

Goda råd till Black Friday

  • Vad vill du köpa? Gör din research innan och gör en lista på produkter
  • När börjar och slutar erbjudandet? Det är en god ide att hålla koll på sociala medier och prenumerera på nyhetsbrev.

Hos oss kan du alltid köpa bra begagnad elektronik lågpris men håll utkik på Black Friday, då blir det extra bra erbjudanden i webbshoppen. Varm välkommen att fynda online på Blue City Black Friday 2018!

Håll dig uppdaterad

Hos oss på Blue City drar Black Weekend igång med massor av bra erbjudanden till dig! Vill du vara helt säker på att inte missa något så anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att vara helt uppdaterad på de bästa erbjudandena.

Blue City Prisgaranti

Hos Blue City har vi alltid prisgaranti, om en av våra konkurrenter har samma vara med 2 års garanti, inga undantag till Black Weekend, matchar vi priset på ALLA varor och ger ytterligare 50 kronor tillbaka. Hos Blue City kan du alltid räkna med bra och säker handel med begagnad elektronik.

Kolla in våra mest populära kategorier