Laddar

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag 2021: Är du redo för lite värme? 

Den 14 februari är den dag vi alla känner som alla hjärtans dag. ”De älskades helgdag” är dagen då vänskap och kärlek firas världen över. Ett dygn som ofta innehåller massor av choklad, blommor och romantik - för att inte tala om hjärt-emojis i långa banor. 

Hos Blue City åker vi med på kärleksvagnen även i år, och du hittar varma alla hjärtans dag erbjudanden här i shoppen från den 8 februari till den 14 februari.

Kom ihåg att hålla ett öga med våra erbjudanden här på sidan. Kanske hittar du en alla hjärtans dag-present till någon du tycker om? Eller kanske är du sugen på att testa vårt kärlekshjul? Kom ihåg att även hålla ett öga på vår Facebooksida, det kanske kommer en liten tävling som du kan delta i?

Låt oss hålla kärleken vid liv under denna kalla tid 

Trots att vi lever i en underlig tid, så är det nu det gäller att hålla ihop och hålla ut. Ljuset håller på att vända tillbaka och tiden ser ut att fortsätta i rätt riktning. 

Vi gör vårt yttersta för att hålla humöret uppe. Därför väljer vi att hålla fast i den trevliga traditionen om alla hjärtans dag, som inträffar på det välkända datumet den 14 februari.

Kan kärlek och begagnad elektronik rädda världen?

Okej, det kanske är lite väl häftigt. Men Beatles-grabbarna hade ändå en poäng med deras ”All you need is love”. Man kommer långt med lite extra kärlek i vardagen. Tar man dessutom det gamla ordspråket ”gammal kärlek rostar aldrig” i betraktning, så förenar man två av världens förmodligen mest samtida ämnen: Kärlek och återvinning. 

Här passar vi på Blue City in perfekt, med vår förkärlek för använd elektronik. För gammal kärlek rostar aldrig - och detsamma gäller kärleken för återvinning. Så varför inte ge någon du tycker om begagnad elektronik på alla hjärtans dag? Det skulle kunna vara en begagnad mobil, ett begagnat Playstation eller Xbox, eller kanske en begagnad bärbar dator. Håll ett öga på vår hemsida från den 7 februari till den 14 februari, då vi firar alla hjärtans dag.

4 snabba tips - Vad ska din alla hjärtans dag-present signalera? 

Har du fått idétorka gällande alla hjärtans dag-presenter? Vad vill du egentligen signalera med din alla hjärtans dag-present?

Det är förstås väldigt individuellt vad en bra alla hjärtans dag-present är för något, och vad den bör signalera. Men några förslag är, att din alla hjärtans dag-present bör:

 • Visa att du älskar och ”ser” personen
 • Vara ordentligt genomtänkt
 • Signalera att du tänker på miljön
 • Överraska och skämma bort mottagaren

Kärlek & Återvinning: Ge bort en alla hjärtans dag-present med ett viktigt fokus 

Vad säger du om begagnad elektronik i alla hjärtans dag-present?

Kanske en begagnad mobil, Playstation, surfplatta eller en begagnad smartwatch? På så sätt kan du ge en bra alla hjärtans dag present som samtidigt är billig, så att du inte ska behöva betala multum. 

Fördelen med att köpa begagnad elektronik i alla hjärtans dag-present är att:

 • Du har råd att ge någon du tycker om en elektronikprodukt, som hen har gått och suktat efter - eller inte visste att hen behövde. Du visar alltså både att du älskar och ”ser”, samt överraskar, och skämmer bort personen i fråga.
 • Du talar om för din kära att du noga har tänkt igenom valet av alla hjärtans dag-present, och att du har gjort något bra för miljön. För genom att ge begagnad elektronik i alla hjärtans dag-present har du sparat miljön från farliga och tungt nerbrytande ämnen, som elektronikskrot innehåller.
 • Du har sparat pengar, utan att behöva oroa dig över om den du tycker om kommer att tycka att du är snål.

Begagnat kan också vara vackert

Men kanske tvekar du ändå på att gå ut och handla begagnat. Speciellt om du är på jakt efter en begagnad iPhone eller Samsung-telefon, en begagnad iPad eller en smartwatch. Här är det nämligen ofta tydligt att se att produkten är begagnad.

Men när du handlar elektronik hos Blue City, får du en klar och tydlig indikation av vilket skick den enskilda produkten är i. För i samband med att våra tekniker testar produkterna och tömmer enheterna på gammal information, bedömer de också det kosmetiska skicket på produkterna.

Alla Blue Citys produkter bedöms nämligen utefter vilket skick de är i. På så sätt kan du själv välja, hur billig din produkt ska vara.

Blue Citys 4 skickgraderingar

 • Som ny: Produkten framstår som ny
 • Mycket bra skick: Produkten kan ha smärre kosmetiska repor och märken
 • Okej skick: Produkten kan ha en högre grad av kosmetiska skråmor, samt repor och bucklor 
 • Slitet skick: Produkten kan ha hög grad av repor och bucklor i metallramarna, skalet eller lacken.

Kom ihåg att alla våra produkter alltid är fullt funktionella. Våra 4 skickgraderingar refererar alltså endast till produktens kosmetiska skick. 

Du hittar detaljerna till våra 4 skickgraderingar här.

Fungerar alla produkter?

Skickgraderingen på vår begagnade elektronik gäller endast för produkternas utseende - och alltså inte för huruvida de fungerar eller ej. Alla produkter vi säljer, är testade och kontrollerade av våra duktiga tekniker. Detta betyder att du kan vara helt säker på att du får en alla hjärtans dag-present till den du tycker om, som fungerar. 

Samtidigt är det inte heller några gamla appar eller personuppgifter och t.ex. bilder kvar på enheten från den tidigare ägaren. Alla telefoner, surfplattor och övriga enheter som kan innehålla personliga uppgifter och digitala köp töms och raderas i samband med test och kontroll.

Det betyder att du kan ge bort en alla hjärtans dag-present, som rent digitalt och funktionsmässigt fungerar som ny. Och om du köper en begagnad mobil så är eventuella SIM-kortslås också borttagna, så att den som får presenten själv kan välja mobiloperatör.

2 års garanti på din alla hjärtans dag-present från Blue City

En av de största fördelarna med att köpa begagnad elektronik genom oss på Blue City är att vi ger dig hela 2 års garanti. Om olyckan är framme inom de två åren, så hjälper vi dig. Samtidigt har du självklart också 14 dagars ångerrätt. 

Detta gör det precis lika tryggt att handla begagnat, som att köpa en ny alla hjärtans dag-present!

Köp en kärleksfull och miljövänlig alla hjärtans dag-present 

Vill du överraska någon du tycker om på alla hjärtans dag med begagnad elektronik, som samtidigt är både billig och miljövänlig, så kan du utan tvekan hitta något på våra online-hyllor.

Om du vill överraska någon du tycker om på alla hjärtans dag, varför inte ge bort begagnad elektronik? Du får en fin present, du får en prisvärd present, och du får något som är bra för miljön. Skynda dig in och se vad som gömmer sig på våra online-hyllor!

Blue City har kärleksfulla alla hjärtans dag-erbjudanden från den 8 till den 14 februari.